Kangal Köpeklerim ve Yavruları

Ynt: Kangal Köpeklerim ve Yavruları

Tüm yorumlara teşekkürler.
Sadece erkek eniklerin kulaklarını 15 günlükken kestim. Aslında erkek güzel bir kangal. Kangal Kaymakamlığından almıştım.
Ama işte öyle 85-90 cm lik bir köpek değil. Ancak yavruları kaliteli.
Önemli olan da bu. Yavruları sattığım kişilerde zaten buna bakıyor.

ilhan16 link=topic=67241.msg771633#msg771633 date=1378465371' Alıntı:
Tüm yorumlara teşekkürler.
Sadece erkek eniklerin kulaklarını 15 günlükken kestim. Aslında erkek güzel bir kangal. Kangal Kaymakamlığından almıştım.
Ama işte öyle 85-90 cm lik bir köpek değil. Ancak yavruları kaliteli.
Önemli olan da bu. Yavruları sattığım kişilerde zaten buna bakıyor.
10 numara paylasım Tesekkurler anlş-*s

babnın soyu saglam yere dayanıyor demekki enikleri ii çıkıyorsa bide köpeklerde ya dede den ya nene den alıyomuş yavru özelliklerini aslı varmıdır bilmem ama...

sercan zetor link=topic=67241.msg775141#msg775141 date=1379334974' Alıntı:
babnın soyu saglam yere dayanıyor demekki enikleri ii çıkıyorsa bide köpeklerde ya dede den ya nene den alıyomuş yavru özelliklerini aslı varmıdır bilmem ama...
Baba Sivas-Kangal dan. Genelde yavruların huy özelliklerini anneden aldığı söylenir.

Yavruların 53 günlük resimleri. Gelişimleri gayet güzel. 2 aylıklar ve 38-39 cm boyundalar. 2 erkek, 2 dişi var. Almak isteyen olursa fiyatta yardımcı olurum.

ayak parmakları çok farklı tırnakları falan daha çok kurtçul kangalı anımsatıyorlar güzel yavrular öteki dişi diyemi kulağını kesmedin ?