2017 model Karataş balya makinesi almayı düşünüyorum. Makine hakkında bilgi sahibi olan veya görüşü olanlar bildiklerini kısaca aktarabilirler mi acaba. Not daha önce balya makinesi kullanmadık sadece kendime balya bağlayacağım
6 yıldır karataş kullanıyorum çok sağlam seri ve bağlama gurubu olarak çok başarılı tek eksi yönü hasbay deviri yuksek ve zayıf gevrek saplarda dis sayısını epey azaltmanizi tavsiye ederim aksi taktirde çok ince toz saman yapıyor buda cabuk dağılan yada gevşek balya çıkartıyor2017 model Karataş balya makinesi almayı düşünüyorum. Makine hakkında bilgi sahibi olan veya görüşü olanlar bildiklerini kısaca aktarabilirler mi acaba. Not daha önce balya makinesi kullanmadık sadece kendime balya bağlayacağım
nasıl başak 2085 iyi balya bağlıyor mu memnunlar mı traktördenMakinanın başında selfie yapanların solda telefonla konuşan Ahmet Sağdaki ismail abi
Diğer fotodada iki makina yan yana duruyor
Orda makinaları kamyondan indirdiler düzce ziraat bnkasının önü.
Ahmet abi makinasını satıyor bu arada 2017 model makina Yardımcı oluruz fiyatta.Ekli dosyayı görüntüle 37637Ekli dosyayı görüntüle 37638
2075 kanki başak.nasıl başak 2085 iyi balya bağlıyor mu memnunlar mı traktörden
bizdede var ama yakit cok 85liği var da pompa ayarı yaptırcaz slaj mak tehlikeli bizde slaj yapıcaz2075 kanki başak.
Bu sene kaza yaptılar traktörle bide kazadan önce slaj yaparken kolunu kaptırdı kolu aldılar omuzdan.
Traktörü çok metediyor ot biçip toplama işindede kullanıyor yakıtı az falan diyordu ama hararet sorunu oluyomuş bazen
çekışte sorun var bayilma yapıyor bi ayar yaptirmayı düşünuyoruz yakıt çok birdrBu başaklarda pompa ayarı problemi kronik cok kişi şikayetçi
neden çıkardınız ki neyinden memnun değilsinizBen aldım 2090s cıkardım hemen elimden
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.