kaytarım 2014 tümosan maxima

arkadaşlar sadece maximanın fotolarını çektim diğer serileri zaten biliyorsunuz.diğer serilerinin tamamının kapıları açıkken maximanın kapıları kilitliydi elemana rica ettikde gönüllü gönülsüz açtı sağolsun binen arkadaşta inmek bilmedi.iç fotoları maalesef yok cçr-*-s

Ynt: kaytarım 2014 tümosan maxima

İyiki laptoptan giriyorumda yan yatırması kolay oldu :D paylaşım için teşekkürler artık maximayı tarlalarda görsek fena olmayacak ;)

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar fotolar pc de düzgün ama burada neden böyle oldu anlamadım bils-*- moderatör arkadaşların yardımlarına talibim.

BENDE FUARDAYDIM DÜN İŞÇİLİK DENEN BİŞEY YOK MAXİMADA BİZİM YEGEN DE DEDİ Kİ ORTAKOL BİRİNİN ÜSTÜNE DÜŞSE MUNDAR EDER GÜLMEKTEN KARNIM AGRIDI

Paylaşım için teşekkürler. Fotoğraflara bakarken telefonu çevirmekten zavallının başı döndü, midesi bulandı :) Keşke içeriden de fotoları olsaymış daha detaylı görürdük.