Keyif kaçıran haber.(HÜKÜMETTEN ZAM YAĞMURU)

Ynt: Keyif kaçıran haber.(HÜKÜMETTEN ZAM YAĞMURU)

buğdayı alan varmı ki? satıpta mazot alalım...
harmanda 60 krş buğday satıldı devlet dediki buğdayınızı satmayın her ay ofis
fark verecek, geçen hafta bir arkadaş 55 krş zor verdi buğdayını.
yağlık ayçiçek 15 gün önce yağ oranına göre 1.10 ile 1.20 tl arası alınırken bugün
1 ile 1.10 tl ye düştü, yağlı toğumlarda alımı kesti.
alan yok satanı ..................

doydu zengin kavatlarıda oyüzden piyasayı düşürmek başka bi şey değil şefim bi ara hayvan krizi oldu adam inek bulamadı kesmeye daha önceden de dana beyendiremiyorduk kasaplara

bartu link=topic=47335.msg454719#msg454719 date=1318538276' Alıntı:
yağlık ayçiçek 15 gün önce yağ oranına göre 1.10 ile 1.20 tl arası alınırken bugün
Ofise giren niyeyse ancak yemlik olabildi bu sene abi,bizim ilçede ne hikmetse bir allahın kulunun buğdayı da düzgün çıkmadı ne hikmetse hepsi de yemlik max 50 kuruştan sattırdılar millete

EFE YUSUF link=topic=47335.msg454723#msg454723 date=1318538624' Alıntı:
doydu zengin kavatlarıda oyüzden piyasayı düşürmek başka bi şey değil şefim bi ara hayvan krizi oldu adam inek bulamadı kesmeye daha önceden de dana beyendiremiyorduk kasaplara
Çağrı link=topic=47335.msg454725#msg454725 date=1318538772' Alıntı:
Ofise giren niyeyse ancak yemlik olabildi bu sene abi,bizim ilçede ne hikmetse bir allahın kulunun buğdayı da düzgün çıkmadı ne hikmetse hepsi de yemlik max 50 kuruştan sattırdılar millete
memlekette bütün bu işler böyle beynenminel gidiyorsa tarım bakanlığının ne işi var başımızda.....

bartu link=topic=47335.msg454719#msg454719 date=1318538276' Alıntı:

Bizim buralardaki tüccarlar ayçiçeği fiyatı için 900 den bahsetmeye başladılar. :(

öyle bi bakanlık mı var tarım bakanlığı belli başlı kişilerin elin de hep ithal ediyorlar zaten neye ihtiyaç varsa bize gelince kaşıkla verip
beko loder le geri alıyorlar tapulu yeri çok olan için iyi diğerleri boş yani çalışıpta kazanacam işi köylü için bi umut çok da zor girdi maliyetleri yüzünden keser döner sap döner bi de devran döner bakarız o zaman bu dünya olmasa öteki taraf da var şefim adamın (?) fakiri et ile ekmek yiyemiyormuş o......ç.... biz ne yicez 4000 den mazot 50000 den gübre 1200-1500 den tohum alıyoruz senin fakirinin ben ta a................ üretene bi ekmek yedir önce ben acımıyorum abi asgari ücretle geçim yaptırıyor adama a.... k... bi çopçü kadar olamıyoruz cumartesi yok pazar yok yaz yok kış yok bağkur hiç yok olsa bile düzenli değil adaletinin senin ben .................

500 binden ayçiceğinin posasını satıyorlar gerisini sen düşün adaletinin ...................

zam zama zam zam zam :S at-*-* kız-*sw şyt-*-sa duva*-*0 sil-*-*s kavg-*-*s agl-*s

bunların çıraklık ve ustalık dönemi bitti. artık eğitici ustalık dönemindeler.

Bana değmedi demeyin.Aldığınız traktörler 2000cc den az motor hacmine mi sahip?Bi nevi traktör fiyatlarınada zam gelecek.Kendi yürür makinelerede.

Boşuna telaşlanmışız, zam falan yokmuş. Sadece ötv ayarlaması yapmışlar. ??*-s

yakında olur o zaman ötv yi iyi ayrlarlar herhalde sigaraya ufak bizam geldi diğerlerini bilmiyorum

EFE YUSUF link=topic=47335.msg455334#msg455334 date=1318625482' Alıntı:
yakında olur o zaman ötv yi iyi ayrlarlar herhalde sigaraya ufak bizam geldi diğerlerini bilmiyorum

Aslında ayarlama yaptıklarının hepsine zam gelecek ama hükümet yetkilileri zam kelimesinin ismini ayarlama olarak değiştirdiler... Haaa, birşey daha duydum, pırlanta falan gibi ziynetlerin ötv leri yok gibi birşeymiş,nekadar yerinde bir uygulama değilmi? vatandaşlarımızın hepsi pırlantalar içinde yüzdüğünden dolayı ötv alınmayarak korunmuş oluyorlar. :)

bir şey olmaz ne olacak bizim millet çabuk gaza gelir.recepb.... iki gün sonra israile biraz çatar zammı unutur gideriz.b... y......çiftcinin halini düşünen yok buğday dört senedir 470,520 arasında bunu zam neresinde

EFE YUSUF link=topic=47335.msg455334#msg455334 date=1318625482' Alıntı:
ufak bi zam dediğin lm 4 buçuktan 6 buçuğa parlament 10 a ykselmiş ;D

%50 oy= %50 zam

yeter ya hep zam hep zam adam akıllı ne araba alabilicez nede alkol sigara alabilicez 10 liraya sigara alıcaz şimdi olucak şey değil ama türkiye hiç bir şeye şaşırılmıycak ya ben bırakıcam bu alkolü yada tayyip ' e inat gündüzleride içicem artık Atatürk ' e sarhoş dinsiz dediler. adamın sarhoşken kurduğu ülkeyi bunlar ayıkken yönetemiyorlar...