KONYA AKŞEHİR'DEN GÖRÜNTÜLER

Ynt: KONYA AKŞEHİR'DEN GÖRÜNTÜLER

resmlerm060r.jpg

resmlerm059z.jpg

resmlerm269l.jpg

resmlerm270c.jpg

alarnehr123.jpg

paylaşım için sağol. sanırım 265 s değil,viteslerden anlaşılıyor,kara şanzuman,,acaba kaç model

Makina yorgun görünüyo çadırlı hali daha güzel gözüküyo pulluk kaç numara paylaşım için tşk.

89 model canavar gibi dıştan bakımsızdır ama 2 4 tonluk arabayı rampada çekiyo işimi görüyo çok şükür hiç pelvan çeki kullanmadım

sinan1 link=topic=25105.msg206027#msg206027 date=1250773542' Alıntı:
89 model canavar gibi dıştan bakımsızdır ama 2 4 tonluk arabayı rampada çekiyo işimi görüyo çok şükür hiç pelvan çeki kullanmadım
Boşken mi çekiyo biz 285 e yeri geliyo 2 tane 4 tonluk römorku pehlivan çekisiz çektiremiyoruz yada sizin orda pek rampa yok.

bizim 65 i yabana atma sen bi görsen nasıl yükledigimizi ağzın açık kalır görünce 85 gibi traktör dersin :D tepeleme sarıyoz arabaları

paylaşım için sağol... şu benim için gerçek ben hayatımda tek çeker kullanamam... tek çeker kullananlara hep imrenmişimdir!!!

paylaşım için teşekkürler....dikkatimi çeken neden hep mf lerin ön ağırlıklarını çıkarıyonuz...
rewal59 link=topic=25105.msg206217#msg206217 date=1250825590' Alıntı:
paylaşım için sağol... şu benim için gerçek ben hayatımda tek çeker kullanamam... tek çeker kullananlara hep imrenmişimdir!!!
:D bende çeker kullanamıyom...yok ondan, olsa kullanırım... :D

nhmf link=topic=25105.msg205992#msg205992 date=1250765044' Alıntı:
paylaşım için sağol. sanırım 265 s değil,viteslerden anlaşılıyor,kara şanzuman,,acaba kaç model
kara şanzuman dediğiniz ne oluyor...

güzel motor resimleri için teşekkürler masseyden başkası yalan

vites geçişleri senkrobeslerin problemsiz oluyor karaşanzumanlarda ise motor deviri ile tekerlek deviri(dönüş) uygun olması gerekiyor. (karaşanzumanlarda:depriyaja bassanız bile vites devri ' ' sanzuman ' ' ile motor devri tutması gerekir) eski kamyon kullananlar karaşanzumanlılarda ara gazı onun için yapılır motor ve tekerlek dönüş devri tutsun diye...