Kubo & MF-Çekiştirmeye Karşıyım. En Güzeli Tokuşturma:)

Ynt: Kubo & MF-Çekiştirmeye Karşıyım. En Güzeli Tokuşturma:)

Kubo iyi tokuşmuşta senin zetorları hiç tokuşurken göremiyoruz abi :) tokuşma istiyoruz senin zetorlardan :)

Ahmet karıştırma ortalığı şimdi.. zaten 6421 hasta moralim bozuk.. parça bekliyoz gün sayıyoz.. :)

ha dün bi dostum Tümo 74 var sonradan atma turbolu.. o iddialı 64 ' ü çok rahat çekerim diyo.. ben de tersine seni rahat çekerim diyom.. dur bi iyileşsin bakarız..,

işin garibi her görüşmemizde şunu bi satsam-takaslasam alacam bende bi zetor diyo :)

UÖZKAN.77 link=topic=78807.msg932340#msg932340 date=1414958271' Alıntı:
Ahmet karıştırma ortalığı şimdi.. zaten 6421 hasta moralim bozuk.. parça bekliyoz gün sayıyoz.. :)

ha dün bi dostum Tümo 74 var sonradan atma turbolu.. o iddialı 64 ' ü çok rahat çekerim diyo.. ben de tersine seni rahat çekerim diyom.. dur bi iyileşsin bakarız..,

işin garibi her görüşmemizde şunu bi satsam-takaslasam alacam bende bi zetor diyo :)
Geçmiş olsun hastanın derdi nedir abi :)

Abi dörtgözle tokuşturmayı bekliyoruz o zaman :)
Yalnız tümo tokuşturmayı alırsa takasta gider :D

derdi galeriden aldık.. geçenki gibi kullanıcıdan almadık..

tamire gelen usta tanıdı motoru.. amasyada 10-12 yaşında çocukaların elindeydi dedi.. 2500 saat civarı.. hava filtresi temizliği zetorda ÇOK önemli.. emiş-turbo normalden ÇOK güçlü.. bunlar zamanla toz çektirmiş..

motoru açtık yani.. Allah ' tan sulu gömlek bakımı kolay.. usta bikaç güne tekrar gelip toplayacak..

işlem bitsin fotoğraflarla paylaşcam inşallah.. örnek olur..

o iyileşene kadar bunla idare et Ahmet..

eski toprak zetor 50 & kubo 70 4x4.. haydi yiğitler er meydanına:)

Tractor pulling - KUBOTA 7040 Narrow vs Zetor 50 Super

Kötü olmuş abi Allah can sağlığı versin :( inşallah ucuza çıkar..

Bu seferlik hasta diye affedelim zetoru :)

sağol.. orjinal parçalar yolda.. biraz pahalı ama.. inşallah değecek..

ha bide 6421 ' in 285 ve 3085 ' i alıp götürdüğü videoları sen attıydın unuttun mu..

yaktım tümoyu hiç şansı yok..:)

Abi zetordur ne yapsa olurudur :D

Tümoya yazık olacak :( :D