Kubota Bağ-Bahçe Traktörlerine, Kepçe Montajı

Ynt: Kubota Bağ-Bahçe Traktörlerine, Kepçe Montajı

elinize sağlık ... küçük ve imkanlar ölüçünde bugün veya yarın her işletmede olması gereken bir makişna ....

Güzel paylaşım. 4-5 gündür yıkma ve inşaa etme işleri ile uğraşıyorum. Tuğla, taş, pirket römorka yüklemek ve duvar yıkmaktan kollarım koptu. Bundan bir tane olsaydı çok işime yarayacaktı vallah...:D Kollarım, bacaklarım kaç gündür ağırıyor. Evdekilere takılıyorum. Piyango çıksa ilk iş bir Kubota alacağım bu işler için...:D En ufak kaçlıklara kepçe takılıyor acaba? Merak ettim.

alipasalierkan link=topic=53969.msg567139#msg567139 date=1332434488' Alıntı:
Güzel paylaşım. 4-5 gündür yıkma ve inşaa etme işleri ile uğraşıyorum. Tuğla, taş, pirket römorka yüklemek ve duvar yıkmaktan kollarım koptu. Bundan bir tane olsaydı çok işime yarayacaktı vallah...:D Kollarım, bacaklarım kaç gündür ağırıyor. Evdekilere takılıyorum. Piyango çıksa ilk iş bir Kubota alacağım bu işler için...:D En ufak kaçlıklara kepçe takılıyor acaba? Merak ettim.
Bütün küçük modellerine takılıyor.B2530 modelinde levye olmasından dolayı daha kolay kullanması ve direksiyon hidrostatik.Bu video daki B2530 modeli.

süper bir paylaşım olmuş.ama cok pahalı ekipmanlar ya.
arka kazıcının fiyatı nedir aceba?

Şu kepçeli B serisi çok tehlikeli alet ve çok dikkatli kullanılması gerekiyor. Kovalaklığa hiç gelmez :D Bir ara denedim 15-17 gazla giderken frene asıldım makinanın arkası havaya kalktı :D Birde şu ön tekerler eğer kepçe sürekli kullanılacaksa değiştirilmeli diye düşünüyorum. Yetersiz geliyo lastikler uzun süreli kullanımda çok çabuk çatlama yapar.