KUBOTA mı LS Traktör mü iyidir?

KUBOTA mı LS Traktör mü iyidir?

• Kullanılan toplam oy
    76

Ynt: KUBOTA mı LS Traktör mü iyidir?

Bence Kubotalar çok mükemmel makinalar Ls traktörde güzel fakat kubota ile karşılaştıralamaz bile, bi defa motor double over head camshaft (DOHC) 16 valf li yani bu yakıt ekonomisine performansa epey katkı sağlar. Sonra hidrolik sistemi şanzımanı çok güzel dikkat ederseniz japonların eksvatör gibi ağır hizmet makinaları ünlüdür. adamların hidrolik-pnömatik alanlarda teknolojileri çok iyi ben incelemiştim kübotayı ve diyebilirim ki bulunduğunuz yerde servisi varsa hemen alın biz almadık çünkü servis sorun olur diye düşündük ama bence kübotalar bilinen ve çok tutulan çoğu traktörden her konuda çok iyi verilen paranın hakkını veren makinalar bu nedenle zaman içinde servis ve bayi ağı umarım yaygınlaşacaktır.

bende kubotanın ls ye göre daha sağlam olduğuna inanıyorum...sonuçta japon malı...ama böyle ön yargılarda bulunmamak gerekir aslında...geçtiğimiz perşembe günü bizim köydede bir ls aldılar...plus 90...teknolojisi iyi bir traktör...konforda iyi ama kabin biraz dar gibime geldi...sağlamlığını ise zaman gösterecek

Kemal YILAN link=topic=43665.msg406487#msg406487 date=1306269474' Alıntı:
mustafa bey tahmin ettiğin kişiyim. siz traktör aldınızmı? Biz hala alamadık fakat gönlümüz kubotada.
bizim durum karışık bana gerekli traktör biraz ufak ama babamlara 8540 gibi bir makina lazım ancak aile kalabalık olunca her kafadan bir ses çıkıyor öyle olunca böyle bir makinaya ikna çok zor oluyor bizde çözüm olarak tarlalalr bölününce m8540 almayı kararlaştırdık ve bu sene zarfında 50 bg tarla tipi veyahut L4200 modeli var tarla tipi getirirlerse şimdi benim kendime ait 50 dönüm tarlam var onunla yetinecem ilerde büyük makinayada ara motoru olur diye düşünüyoruz ...babanız m7040 dan ziyade m8540 ı çok beğenmiş..... :)benim babamda oldumu 6 vitesli olsun diyo bakalım mevla ne eyler......

aslında seçimi zor.kubatonun ekonomik gücü büyük diye biliyorum.ama artı ve eksiler ne bilmiyorum.ama bence ikiside güzel.ls arka hidrolik kaldırma kapasitesinin düşük oldugunu biliyorum.