Dağdaki tarlada sondaj denemesi yapmak istiyoruz etrafta hiç kuyu yok o yüzden ruhsatlı kuyu deldirmek istiyoruz kaç mt izin veriliyor neler yapılır ruhsat alırken ücreti nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Ben yeni izin aldım daha.Kuyunun krokisini onaylı haritacıyi goturup aldiriyosun.Sonrada bi jeoloji muhendisi bu krokilerle beraber gidip başvuru yapıyor.1500 lira civarı para gittiDağdaki tarlada sondaj denemesi yapmak istiyoruz etrafta hiç kuyu yok o yüzden ruhsatlı kuyu deldirmek istiyoruz kaç mt izin veriliyor neler yapılır ruhsat alırken ücreti nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Derinlik sınırı var mı pekiBen yeni izin aldım daha.Kuyunun krokisini onaylı haritacıyi goturup aldiriyosun.Sonrada bi jeoloji muhendisi bu krokilerle beraber gidip başvuru yapıyor.1500 lira civarı para gitti
Bölgede tek kuyu bizde olacak açarsak o yüzden bir jeoloğa ölçüm yaptıracğız jeologlar ne kadar ücret alıyor ölçümde bilmiyorumKuyuyu açtırmadan önce bir su ölçümü yaptırın eğer su yoksa boşuna sondaj parası vermeyin.
2000 ila 4000 arası bakıyorlar. Tecrübe önemli.Bölgede tek kuyu bizde olacak açarsak o yüzden bir jeoloğa ölçüm yaptıracğız jeologlar ne kadar ücret alıyor ölçümde bilmiyorum
Derinlik sınırı yok.R8 cihazla arama yaptır.2500 liraya bakıyolar.3 boyutlu bakıyor R8 diğerleri tek nokta bakıyorDerinlik sınırı var mı peki
Çevrende dsi kanal gölet sulama projesi fln varsa izin alamazsın öyle bir durumda sadece içme suyu sıkıntısı varsa onun icin izin alabilirsin bu defada dsi çıkışa sayac takiyo belli bir kota veriyo icme icin onun üzerine çıkarsan cezai yaptırım uyguluyoIzin alınmadan yapılsa ne oluyor cezamı yazıyorlar ben bahçeme ve bi tarlama su varsa sondaj vurduracam izin gereklimi
ustadım üç boyutlu R8 deyerleri de kesin sonuç biliniyomu. bu cihazlar nerlerde var.Derinlik sınırı yok.R8 cihazla arama yaptır.2500 liraya bakıyolar.3 boyutlu bakıyor R8 diğerleri tek nokta bakıyor