KUYUCAKLI UĞUR ÇAKIR KARDEŞİMİZ ASKERDE

Fotoraf0248.jpg

Fotoraf0247.jpg

Fotoraf0246.jpg

Fotoraf0245.jpg

Cuma günü sabah Sivas ' a geldi ve ben karşılayıp aldım ... Gezdik olaştık ve kendisini kışlaya teslim ettim ... hayırlı teskereler diliyoruz kendisine ....

Ynt: KUYUCAKLI UĞUR ÇAKIR KARDEŞİMİZ ASKERDE

okayla buluşması gerçekten büyük şans,tesadüf,uğura şimdiden hayırlı teskereler diliyorum,kendisiyle ankara buluşmasında tanışmıştık

Hayırlı teskereler, benimde Ankara buluşmasında kendisiyle ve Okay Bey le tanışma fırsatım olmuştu.. Okay Bey e de çok teşekkür ediyorum Uğur kardeşimize yardımcı olduğundan dolayı..
Kütahya da da 2 tane Acemi Birliği var, Trakkulüp ten arkadaşların yolu düşerse her durumda kendilerine yardımcı olmak isterim..

Hayirli teskereler+tecil+ettrmsem bnde simdi ugr gbi askerdm

nailyetek link=topic=33188.msg284677#msg284677 date=1278889220' Alıntı:
Hayırlı teskereler, benimde Ankara buluşmasında kendisiyle ve Okay Bey le tanışma fırsatım olmuştu.. Okay Bey e de çok teşekkür ediyorum Uğur kardeşimize yardımcı olduğundan dolayı..
Kütahya da da 2 tane Acemi Birliği var, Trakkulüp ten arkadaşların yolu düşerse her durumda kendilerine yardımcı olmak isterim..

nail abi ... teşekkür ederim ....

Artık Sivas hikayesi bitti..Artık Ankara dayım..13 ün de teslim olacam. 7 günlük dağıtım iznine geldim.. GENELKURMAY KARARGAH VE DESTEK KITA GRUP KOMUTANLIĞI HİZMET TABURU 3.ÜNCÜ HİZMET BÖLÜĞÜ(ARGE) BAKANLIKLAR ÇANKAYA/ANKARA

kuyucakli_26 link=topic=33188.msg287872#msg287872 date=1281128687' Alıntı:
Artık Sivas hikayesi bitti..Artık Ankara dayım..13 ün de teslim olacam. 7 günlük dağıtım iznine geldim.. GENELKURMAY KARARGAH VE DESTEK KITA GRUP KOMUTANLIĞI HİZMET TABURU 3.ÜNCÜ HİZMET BÖLÜĞÜ(ARGE) BAKANLIKLAR ÇANKAYA/ANKARA
ç0k şanslısın uğur,ankaranın merkezindesin,bu askerlik çabuk biter 0rda,hayırlı teskereler

kuyucakli_26 link=topic=33188.msg287872#msg287872 date=1281128687' Alıntı:

Hayırlı olsun Uğur. Rahatın daha iyi olur inşallah.