Arkadaşlar yeni landini 5h 090 aldım kaç numara pulluk önerirsiniz
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım traktörü muhtemelen fatih uğurludan aldiniz bu traktör de bizim yan köyden gitme sahibini tanıyorum Bendede 90 lik vardı 5.12 alpler kosuyordum gayet iyi çekiyordu.Eger taş yoksa düz ünlü alın derim alpleri tavsiye etmem traktörü çok tutuyor ve düzgün bir nadas olmuyor ünlü de traktör hem daha rahat gidiyor hemde nadas düzgün oluyor...Sağolun Bölge iç Anadolu ankara. Bundan önce 285s vardı 4 lü 11numara kullanıyordum. Kurak zamanlarda sürüm yapıyoruz taşlı tarlamız yok traktör 2013 model
Sağolun Bölge iç Anadolu ankara. Bundan önce 285s vardı 4 lü 11numara kullanıyordum. Kurak zamanlarda sürüm yapıyoruz taşlı tarlamız yok traktör 2013 model
Derin sürüm yapacaksanız 4 lü 14 inç yapmayacaksanız 5 li 12 inç ideal olur bence.
Üçem liyim fatih abi beni iyi tanır keşke almadan önce konussaydik yardımcı olurdum fiyatta biraz daha bişeyler yaptırırdım...Evet ugurlıdan aldık hangi köylüsün sen gardas
Aldık bakalım temiz traktör sanırım kepçe varmış galiba önündeAnladım traktörü muhtemelen fatih uğurludan aldiniz bu traktör de bizim yan köyden gitme sahibini tanıyorum Bendede 90 lik vardı 5.12 alpler kosuyordum gayet iyi çekiyordu.Eger taş yoksa düz ünlü alın derim alpleri tavsiye etmem traktörü çok tutuyor ve düzgün bir nadas olmuyor ünlü de traktör hem daha rahat gidiyor hemde nadas düzgün oluyor...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üçemli bir abimiz yardımcı oldu sagolsun fiyatta onun sayesinde aldıkÜçem liyim fatih abi beni iyi tanır keşke almadan önce konussaydik yardımcı olurdum fiyatta biraz daha bişeyler yaptırırdım...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet kepçe vardı sahibinin 1 tane de 100 luk landini si var bunun yerine de 100 luk yada 115 lik almış olası lazım tam hatırlamıyorum...Aldık bakalım temiz traktör sanırım kepçe varmış galiba önünde
Çetin amca yardımcı olmuştur muhtemelen...Üçemli bir abimiz yardımcı oldu sagolsun fiyatta onun sayesinde aldık
Sanirim yanlis yazdiniz 12 inc 14 incten derin sürüm yapamaz
dostum yazdığım da öyle diyor zaten tekrar oku. derin sürüm yapılacaksa 4lü 14 inç yazdım. derin sürüm yapılmayacaksa 5 li 12 inç dedim.