lastik ömrü

Ynt: lastik ömrü

12 düşünüyorum harmanı bi kaldıralım hayırlısıyla destekleme gelsin bakam :) yatıyo şimdi motor martta bi gübre atar nisanda nadas eder harmana kadar yatar.harman sonu bi ayar çekcez

yolda üç kanallı iyi diyolar benim 3 kanallıtarladada iyi 60 56 s kızrak motor önlere dişli teker lazım 6 tan ağırlık attım az da bende

yani şöyle.dişler kalın ve sık sanırım.patinajda toprak kaldırmıyor.ve hemen patinaja geçiyor.

hele anızda çift sürerken daha belli oluyor.Sanki yere tutunamıyor.

kusursuz çok memnunum 2003de aldık elden 400 saatteydi.biraz motoruna bakım gerekio orjinal yedek parcacı var sanayide orjinal turbo taktırma niyetim var.

TT 55 link=topic=50708.msg517985#msg517985 date=1327261101' Alıntı:
yani şöyle.dişler kalın ve sık sanırım.patinajda toprak kaldırmıyor.ve hemen patinaja geçiyor.

hele anızda çift sürerken daha belli oluyor.Sanki yere tutunamıyor.
lassa ondanda geniş dişleri.bilmiyorum good year iyi bence

taha turgut link=topic=50708.msg517991#msg517991 date=1327261262' Alıntı:
taktırır san bana da söyle ya haberim olsun ben de düşünüyorum
anlş-*s
parçacıya kalsan motoru bana verio adam.bnm olsun bana sat dio biz satmak niyetinde değiliz.şimdi millet bunları mum ışığıyla arıo dio.doğrudur dedim.babam rektefe revizyon ustası parçaları alırız kndimiz hallederiz 1500 lira arasıymıs turbo orjinali +12 beygir güç veriyor

yeni serilerinden alacak olduk.bizimkini verip 75-56 alalım dedik galerici elindeki motorun kıymetini bil dedi.duruo bakam bizde sıkıldık bi değişiklik yapacaz turbo olsun bişeyler + eklicez :D

En son önleri 99 yılında 1 çift düz diş lassa attıydık 2 ay oldu değiştireli petlas parçalı diş aldık bakalım şüphleiyim biraz lassa kadar gidecekmi diye arkalarıda 2005 yılında 1 çift lassa attık %75 %80 civarında.
SAĞLAMSA LASSA...!!!!!

arkadaşlar türkiyede en çok lassa ve continatel gider arazi şartlarından dolayı bazı traktör markalrı ucuz lastik atıyorlar fabrikalarla anlaşıp lütfen 0 motor alınca farkını verin yada değiştirip alın bir dost tavsiyesi

yahya link=topic=50708.msg518426#msg518426 date=1327317329' Alıntı:
arkadaşlar türkiyede en çok lassa ve continatel gider arazi şartlarından dolayı bazı traktör markalrı ucuz lastik atıyorlar fabrikalarla anlaşıp lütfen 0 motor alınca farkını verin yada değiştirip alın bir dost tavsiyesi
Aynı fikirdeyim. 2004 model 240 petlas fabrika lastiğini 2400 saatte bitirdi. Hemde bir taş gelse anında deliniyor, yarılıyor, patlıyor, çatlıyor.