Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen o zaman yanlış arabayı takıyorsun, balya arabasını takacaksın. Dümdüz, kanatları olmayan bir römork, biçerin tablasını koyduğun römorka benziyor...
ya çok soru sormuş olacam ama iki sorum var pullukla sürdükten sonra kazayak çekmek istiyorum ama hangisiyle yapıcam bide mısır falan nasıl ekecem tohumları makinası nasıl olacak şimdiden tşk
ya çok soru sormuş olacam ama iki sorum var pullukla sürdükten sonra kazayak çekmek istiyorum ama hangisiyle yapıcam bide mısır falan nasıl ekecem tohumları makinası nasıl olacak şimdiden tşk
Öncelikle, yeni soruların için yeni konu açarsan daha güzel olur. Gelelim cevaplara:
1. İstediğin soruyu her zaman sorabilirsin, bizde sizlere cevap verirken öğrenmiş oluyoruz...
2. Sürdükten sonra tırmık çekmeye gerek yok ama illede çekmek istiyorum diyorsan 'Diskaro(Goble)'yu kullanabilirsin tırmık yerine...
3. Mısır ekmek için mısır mibzerini kullanmalısın, mibzeri tak motora, silonun altına gel mibzeri doldur, sonra ekmeğe başla. Aynen buğday ekmek gibi, tek fark mısır mibzerini takacaksın...