LÜTFEN YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ya arkadaşlar benim anladığım kadarıyla bu dikdörtgen balyaları en sondaki makinayla topluyoruz ama nereye yerleştiricez çiftlikte bide nasıl toplıcaz

Ynt: LÜTFEN YARDIM

Balyaları, kepçeyle toplaycaksın. Özel arabası var, düz bi araba, onun üstüne yığacaksın. Damın içine yada yanına indirebilirsin balyaları...

yanlız bu traktöre takılı romorka balyeyi koyuyorum sonra traktöre binip romoğu takınca geri dökülüyo nası yapıcaz

Sen o zaman yanlış arabayı takıyorsun, balya arabasını takacaksın. Dümdüz, kanatları olmayan bir römork, biçerin tablasını koyduğun römorka benziyor...

iki tane düz var bi tanesinin yanları jdnin renginde biri düz sanırım dediğin gibi yanlış oluyo sagolasın

sanırım bu oyunun en sıkıcı yanı balye toplama saman makinası yamasını indirmem lazım

Evet, sırf balya toplamamak için saman yapıyorum ben, çok rahat oluyor. Yada biçerin sap kıyma özelliğini açıyorum arkadan sap çıkmıyor.

Saman makinesi yamasını, sitemizin yamalar bölümünden indirebilirsin...

ya çok soru sormuş olacam ama iki sorum var pullukla sürdükten sonra kazayak çekmek istiyorum ama hangisiyle yapıcam bide mısır falan nasıl ekecem tohumları makinası nasıl olacak şimdiden tşk

capay link=topic=298.msg1741#msg1741 date=1197662135' Alıntı:
ya çok soru sormuş olacam ama iki sorum var pullukla sürdükten sonra kazayak çekmek istiyorum ama hangisiyle yapıcam bide mısır falan nasıl ekecem tohumları makinası nasıl olacak şimdiden tşk

Öncelikle, yeni soruların için yeni konu açarsan daha güzel olur. Gelelim cevaplara:

1. İstediğin soruyu her zaman sorabilirsin, bizde sizlere cevap verirken öğrenmiş oluyoruz...
2. Sürdükten sonra tırmık çekmeye gerek yok ama illede çekmek istiyorum diyorsan 'Diskaro(Goble)'yu kullanabilirsin tırmık yerine...
3. Mısır ekmek için mısır mibzerini kullanmalısın, mibzeri tak motora, silonun altına gel mibzeri doldur, sonra ekmeğe başla. Aynen buğday ekmek gibi, tek fark mısır mibzerini takacaksın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...