MAKİNA EKİPMAN DESTEGİ YEDEK LİSTE

Tarım bakanlığının vermiş olduğu makina ekipman desteği yedek listelere ek ödenek çıkarılmıştır belki isminiz listelerde vardır herkes kendi bulunduğu ilin wep sitelerine bakabilir....

Ynt: MAKİNA EKİPMAN DESTEGİ YEDEK LİSTE

Bize çıkmış , asil listede çıkmadı diye epey canım sıkılmıştı. Kızmıştım adamlara , bizde tüm yedeklere çıkmış. İyi oldu millete , fayda faydadır. İhtiyacı olan herkeze çıkar inşallah.

ufukk link=topic=68521.msg780783#msg780783 date=1380739488' Alıntı:
Bize çıkmış , asil listede çıkmadı diye epey canım sıkılmıştı. Kızmıştım adamlara , bizde tüm yedeklere çıkmış. İyi oldu millete , fayda faydadır. İhtiyacı olan herkeze çıkar inşallah.
4 defa yazıldım demiştin Tarım il müdürlüğü pes etmiş desene Ufuk :D.Bende mibzer yazılmıştım çıkmamıştı.Şimdi ek listeye baktım merkezde sadece 3 kişiye mibzer çıkmış (geri kalanı pülverizatör) biri bizim köyden birine çıkmış lakin biz yokuz kısmet seneye artık.

alper4u link=topic=68521.msg780955#msg780955 date=1380794800' Alıntı:
4 defa yazıldım demiştin Tarım il müdürlüğü pes etmiş desene Ufuk :D.Bende mibzer yazılmıştım çıkmamıştı.Şimdi ek listeye baktım merkezde sadece 3 kişiye mibzer çıkmış (geri kalanı pülverizatör) biri bizim köyden birine çıkmış lakin biz yokuz kısmet seneye artık.
Aynen , 4 defadır deniyorduk şansımızı. Hep ısrarla püverizatör yazıldık. Bu kadar ısrara dayanamadılar sanırım. :)
İnşallah tüm başvuranlara bir şekilde çıkar. Bu devletin bir imkanı herkezin faydalanması gerekir sırayla , bu sene çıkmayanlara seneye çıkar umarım.

umutmalkoc link=topic=68521.msg781177#msg781177 date=1380821991' Alıntı:
hayırlısı olsun ufuk abi.irtem markamı alacaksınız.biz sözleşmeyide imzaladık bugün
Yol ekim makinası değil , Pülverizatör alacağız , Taral 800 lt olacak kısmetse.
Sözleşmeyi bizde imzaladık bugün. Kollarını 14-15 metre yaptırabilirsek iyi olacak , yarın bayiye uğrayıp durumu netleştireceğiz.

ufukk link=topic=68521.msg781182#msg781182 date=1380822368' Alıntı:
Yol ekim makinası değil , Pülverizatör alacağız , Taral 800 lt olacak kısmetse.
Sözleşmeyi bizde imzaladık bugün. Kollarını 14-15 metre yaptırabilirsek iyi olacak , yarın bayiye uğrayıp durumu netleştireceğiz.
hmmm sen taral ben parlayan.amazon tiplerindenmi aldın ben amazon tipi aldım

umutmalkoc link=topic=68521.msg781187#msg781187 date=1380822770' Alıntı:
hmmm sen taral ben parlayan.amazon tiplerindenmi aldın ben amazon tipi aldım
Parlayanlar bana göre daha güzel , özellikle son çıkan tipleri.
Lakin Taral bayisinin eskiden beri epeyce alış veriş yaptğımız bir tanıdık , ve eski makinayı değerlendirme konusundaki olumlu yaklaşımı sebebiyle Taral ' da karar kıldık. Yılların firması , ürünleri eskiler kadar sağlam olmasada bizi memnun ediyor.
Mevcut makinamızda zaten 600 litrelik Taral dı. Senin makinanın liste fiyatı nedir? Varsa senin makinanın resmini veya linkini atarmısın? Taral ' ın web sitesi tam anlamıyla güncel değil , bu nedenle benimkinin tam resmi yok sanırım.

ufukk link=topic=68521.msg781195#msg781195 date=1380823826' Alıntı:
Parlayanlar bana göre daha güzel , özellikle son çıkan tipleri.
Lakin Taral bayisinin eskiden beri epeyce alış veriş yaptğımız bir tanıdık , ve eski makinayı değerlendirme konusundaki olumlu yaklaşımı sebebiyle Taral ' da karar kıldık. Yılların firması , ürünleri eskiler kadar sağlam olmasada bizi memnun ediyor.
Mevcut makinamızda zaten 600 litrelik Taral dı. Senin makinanın liste fiyatı nedir? Varsa senin makinanın resmini veya linkini atarmısın? Taral ' ın web sitesi tam anlamıyla güncel değil , bu nedenle benimkinin tam resmi yok sanırım.
liste fiyatı 7550 yazıyor ama 4bin küsüre geldi bize.resmi parlayanın sitesinde var.turucu yeşillerden 4 kafalı meme var

umutmalkoc link=topic=68521.msg781210#msg781210 date=1380824403' Alıntı:
liste fiyatı 7550 yazıyor ama 4bin küsüre geldi bize.resmi parlayanın sitesinde var.turucu yeşillerden 4 kafalı meme var
Bizimde 5 e yakındı sanırım.