Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR BUGUN BAHCEYE KAZAYAGI ÇEKTİK EGER İERDE KALKSAK DN OLACAGI İÇİN HEMEN ÇEKTİK
İŞ SONRASI 2 RESİM
URL=http://www.yukleresim.com/pm-UWGN.html]
bu bahçe işlerini hiç sevmiyorum dedemler bahçeyi bozacakmış domatesleri vs vs gittim pulluğu taktım sürdüm sonra gittim ertesi gün tırmığı taktım 5-6 kere dolandım bahçeyi tırmıkla bide küçük yer traktör sığmıyor ayrıkları nasıl toplayacaz dedi falan filan sonra gittim kazayağını taktım geldim kazayağıylada 2 kez dolandım sonra sebene mazot bittiydi onu almaya gittim giiderken kazayağını çıkarmıştım gene ayrıklar kalmış dedi deli oldum yemin ederim gittim kazayağını bida taktım bidaha çektim 3-4 defa dolandım bu sefer kesin olsun diye artık bu sefer bişey demedi
babam kendisi dedi zaten kaz ayagını oraya koyacakyık eski yerine ew yapacaklardı bizde bahcde dursun dedik dedemde gormuşken kazagını çekinde ole koyalım dediydi 15 dakkada bitti