Ynt: MAZOT-GÜBRE DESTEĞİNDEN NE HABER???
tolga link=topic=63042.msg707975#msg707975 date=1361697571' Alıntı:
bu tarım bakanını yollamadan bize rahat yok bu hükümet kadar yalancı bi hükümet daha görmedim yazık bir an önce çifçi sesini duyurmalı bu kadarmı aptallaştırıldık yazık
Çiftçi sesini duyurmalımı dedin?
Bunamı?
grin-*-s zuha-*-s grin-*-s zuha-*-s grin-*-s zuha-*-s
fatihin topunu dibinde patlatsan oralı bile olmaz, çiftçinin sesi sivrisinek vızıltısı olur ancak.
Pazar ekonomisine geçiş yapmış bir ülkede, pazar ekonomisi ne demektir bilmeyen birisi o koltukta olmalıki ortada olup biteni anlamadan kalsın icraat yapamasın, sırf bu yüzden o koltukta, o makamda tutmuyorlarsa bende gider boğaz köprüsünden atarım kendimi aşağıya.
çiftçiysek gerizekalı değiliz.
Tarım bakanlığı koltuğuna iş yapacak birini oturtmazlar, oturtamazlarda, bu sana bana iyi değil ama işine gelene iyidir.
Kısaca koskoca tarım sektörünün işi herzaman olduğu gibi fasulyeden bakana kaldı, bundan sonrada kalmaya devam eder, adamın bi günahı yokki sadece olan bitenden bihaber, kendi halinde insan işte, başkalarının işine geliyor, böylesi olsun kafamız ağrımasın diyorlar, nasılsa toplum olarakda kaderciyiz ya, kederimiz buymuş der geçeriz, kime ne anlatacaksın bu durumda?
Ben kesinlikle şu parti bu parti demiyorum, siyaset yapmam, genel olarak görüş ve bakış açısı bizim ülkemizde budur, sonucu vahim veya çok vahim olur farketmez bu görüş değişmez.
Sorunu çok olan altından kalkamayacakları ve sesi çıkmayan sektörü her zaman gündemden uzak tutmayı başarmışlardır, istisnasız tüm hükümetler memleketi bu şekilde idare etmiştir, şimdi en kötüsü olabilir ama unutmayınki en kötü sana bana kötü başkasına en iyidir.