Ynt: MAZOT-GÜBRE DESTEĞİNDEN NE HABER???
Şimdiye kadar altığım tek destek sertifikalı tohum desteği idi.
Ziraat bankasının Kesintisi %6.
Ankara Valiliğinin 2013 yılı hasat dönemi ile ilgili Genelgesiyle mücadelem devam ediyor.
Bu mücadeleden sonra ilk yapacağım bu Ziraat Bankasının %6 lık kesintisi ile demokratik yollardan mücadele etmeye çalışacağım. Arkadaş ağrıma gidiyor %6 çok büyük kesinti. %2 ile başladılar. Tepki yok % de 6 tıya çıktılar. Tepki gösterilmez ise daha da yükseleceğe benzer.
tümosan 8095 link=topic=63042.msg710873#msg710873 date=1362075357' Alıntı:teşekkürler erdal bey.daha önceleri %3 gibi bişeydi kesintiler.
ben yaklaşık 2,5 ay önce sertifikalı tohum desteğini aldım o zaman %6 kesinti yaptılardı .bankada baya bi münakaşa etmiştim memurlarla .o yüzden sordum.
Şimdiye kadar altığım tek destek sertifikalı tohum desteği idi.
Ziraat bankasının Kesintisi %6.
Ankara Valiliğinin 2013 yılı hasat dönemi ile ilgili Genelgesiyle mücadelem devam ediyor.
Bu mücadeleden sonra ilk yapacağım bu Ziraat Bankasının %6 lık kesintisi ile demokratik yollardan mücadele etmeye çalışacağım. Arkadaş ağrıma gidiyor %6 çok büyük kesinti. %2 ile başladılar. Tepki yok % de 6 tıya çıktılar. Tepki gösterilmez ise daha da yükseleceğe benzer.