MAZOT-GÜBRE DESTEĞİNDEN NE HABER???

Ynt: MAZOT-GÜBRE DESTEĞİNDEN NE HABER???

arkadaşlar 4747 SMS attım bana gelen mesaj şöyle:cep telefonunuza kayıtlı birden fazla müşteri vardır.lütfen en yakın şubemize uğrayınız... :( bu ne demek şimdi :(

kcml link=topic=63042.msg711114#msg711114 date=1362089619' Alıntı:
arkadaşlar 4747 SMS attım bana gelen mesaj şöyle:cep telefonunuza kayıtlı birden fazla müşteri vardır.lütfen en yakın şubemize uğrayınız... :( bu ne demek şimdi :(
aynı cep telefonu bir kişiden fazlası için tanımlanmış demek.öyle bir durum varsa ondan olmuştur

Çağrı link=topic=63042.msg711105#msg711105 date=1362088962' Alıntı:
Arkadaşlar Ankara için destekler yattı, Mazot-Gübre-Toprak Tahlili yatmış.TC kimlik son rakam 8
bizde hala bişi yok :( ankaradan ayırıp kırıkkaleyemi bağladılar bizi ;D

gokhanozkan link=topic=63042.msg711117#msg711117 date=1362089737' Alıntı:
bizde hala bişi yok :( ankaradan ayırıp kırıkkaleyemi bağladılar bizi ;D
;D biz daha yakınız ama :S belki de kırıkkale için yatmıştır ;D

kcml link=topic=63042.msg711114#msg711114 date=1362089619' Alıntı:
4440000 u ara tc kımlık ve kart sıfrenle ogrenırsın bakıyenı

Çağrı link=topic=63042.msg711119#msg711119 date=1362089794' Alıntı:
;D biz daha yakınız ama :S belki de kırıkkale için yatmıştır ;D
valla babam çalar saat gibi saat başı arıyor beni.ben bankayı arıyorum.sonuç sıfır.babamda bana kızıyor niye yatırmadılar diye ;D
bizim bala cuma günü 5 den sonra serbest bırakıyor.iguana kılıklı herifler ;D

Çağrı link=topic=63042.msg711123#msg711123 date=1362089995' Alıntı:
Bu arada eğer başka bir kesinti falan yoksa bizdeki kesinti tam olarak yüzde 7 :S duva*-*0
2 sene daha verseler o kesinti rakamını bize geri kalanını bankaya verecekler.
bu ziraatin kaç dönüm tarlası varki kesinti yapıyorlar ;D

gokhanozkan link=topic=63042.msg711128#msg711128 date=1362090162' Alıntı:
2 sene daha verseler o kesinti rakamını bize geri kalanını bankaya verecekler.
bu ziraatin kaç dönüm tarlası varki kesinti yapıyorlar ;D
gokhanozkan link=topic=63042.msg711125#msg711125 date=1362090090' Alıntı:
valla babam çalar saat gibi saat başı arıyor beni.ben bankayı arıyorum.sonuç sıfır.babamda bana kızıyor niye yatırmadılar diye ;D
bizim bala cuma günü 5 den sonra serbest bırakıyor.iguana kılıklı herifler ;D
:D :D babam da en son yatmadan baktı yine yatmamış dedi gitti yattı :D ben baktım şimdi :) hakkaten abi yüzde 3-4 oluyodu bu sene kesintiye de zam gelmiş destekler artmıyor azalıyor her sene ziraat sayesinde

Çağrı link=topic=63042.msg711129#msg711129 date=1362090272' Alıntı:
:D :D babam da en son yatmadan baktı yine yatmamış dedi gitti yattı :D ben baktım şimdi :) hakkaten abi yüzde 3-4 oluyodu bu sene kesintiye de zam gelmiş destekler artmıyor azalıyor her sene ziraat sayesinde
bu ziraat istediği gibi at oynatıyor.keşke emekli maaşları gibi tüm bankalar ödese bu paraları.emin olun bırakın kesintiyi bize ekstra prim bile verirler.şu tzo başkanı yaşlıya.ne zaman ölür acaba :S o ölmeden koltuğu terketmeyecek,koltukta oturduğu sürecede işe yaramayacak ;D

gokhanozkan link=topic=63042.msg711133#msg711133 date=1362090471' Alıntı:
bu ziraat istediği gibi at oynatıyor.keşke emekli maaşları gibi tüm bankalar ödese bu paraları.emin olun bırakın kesintiyi bize ekstra prim bile verirler.şu tzo başkanı yaşlıya.ne zaman ölür acaba :S o ölmeden koltuğu terketmeyecek,koltukta oturduğu sürecede işe yaramayacak ;D
farketmez abi halihazırda bekleyen neferleri napıyo :D çks imzalamaktan başka gerçi onu bile yaptıkları yok :)

şimdi atm den baktım bize yatmamış atm önünde başak kartlı olanları gördüm benim önümdeydiler bazılarının yatmış bazılarının yatmamış. Büyük ihtimal önümüzdeki hafta içinde herkesin yatar arkadaşlar onca bekledik 1 hafta daha bekleriz :)

doktorsihirbaz link=topic=63042.msg711151#msg711151 date=1362092028' Alıntı:
şimdi atm den baktım bize yatmamış atm önünde başak kartlı olanları gördüm benim önümdeydiler bazılarının yatmış bazılarının yatmamış. Büyük ihtimal önümüzdeki hafta içinde herkesin yatar arkadaşlar onca bekledik 1 hafta daha bekleriz :)
göle su gelene kadar ,kurbağanın gözü patlarmış ;D

eskişehirde dün itibariyle yem destekleri yatmış aldım, mazot gübre akşam sabah yatar dediler bankadan .ziraat bankası kesintisi %4,5 geliyor gibi,

Bakiyorum zirat odalarina tepki veren kimse yok demeki çiftçileri uyutmuşlar zirat odalarinin neye yaradığını birileri açiklarsa sevinirim

eskeşehir ziraat odalarında çetiş lakaplı emmimiz vardı çiftçinin yanındaydı.x partiden desteği bulamayınca b partiyi desteklemeye başladı.yolsuzluktan esk odunpazarı ziraat odalarına kayyumla başkan atadılar kime sesini çıkaracan, çetişi görevden uzaklaştırdılar

Bizde dün itibarı ile gübre ve mazot destekleri yatmış, bankamatikten bir bölümünü aldım. Yığılma olmaması için de banka tarafından Tc numarasının son rakamlarına göre sıralama yapılmış. (Tc nosunun son rakamı 0-9 olanlar Perşembe,1-8 olanlar cuma gibi)

Desteklerini alan arkadaşlar;
Ziraat Bankasının % .... lık kesinti miktarlarını yazabiler mi?
Ziraat Bankası Genel Müdürlüğüne ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına dilekçe yazacağım.
Banka ile Bakanlık nasıl bir protokol yapmışlar?
Protokolde kesinti mikatarını % kaç olarak belirlemişler?
Yoksa her ilin Ziraat Bankası keyfiyetine göre mi kesinti yapıyor?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Bir de aynı ilde olup da;
Farklı kesinti uygulayan banka var mı?

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt