Teşekkürler çok açıklayıcı olmuş. Yalnız eski sahibi yağını be filtresini yeni değiştirdiğini söyledi hatta biz üzerine yağ ekledik ayrıca o rakam 0 da duruyo sürekli. Başka ne yapmamız gerekir
hocam traktör çankırıda orda servis yok. Bi iki yerden bilgi aldık bahsettiğiniz gibi anlamsız parça değişimlerine sevk eder gibi göründü onun için oynattırmadım verdiğiniz bilgiler doğrultusunda hareket edicem polatlı servisiyle bahsettiğiniz ustayla konuşmakta fayda var gibi. Çok teşekkür ederim ilginize allah razı olsun.Rica ederim. Benim aklıma gelenler bunlar. Son olarak servise başvurmanız lazım. Yalnız özellikle mccormickten anlayan bir usta olsun! Mccormicklerin elektronik ve hidrolik sistemlerinden anlamayan bir usta anlamsız parça değişimleri çıkarabilir başınıza. Benim tavsiyem Ankara Polatlı da Mccormick eski servisi Yaşar usta (atak dizel). Şimdi Erkunt Polatlı yetkili servisi. Yurt dışında Mccormick servis eğitimini almış tüm sertifikaları mevcut yani a dan z ye traktörün sorunlarını anlıyor. Ayrıca traktörün yazılımı ve cihazı da elinde mevcut. Telefon numaralarını Erkuntun sitesinde yetkili servisler kısmından alabilirsiniz.
hocam traktör çankırıda orda servis yok. Bi iki yerden bilgi aldık bahsettiğiniz gibi anlamsız parça değişimlerine sevk eder gibi göründü onun için oynattırmadım verdiğiniz bilgiler doğrultusunda hareket edicem polatlı servisiyle bahsettiğiniz ustayla konuşmakta fayda var gibi. Çok teşekkür ederim ilginize allah razı olsun.