megan 1 satıp sıfır flunce aldık arkadaşlar beyaz inci :)

Ynt: megan 1 satıp sıfır flunce aldık arkadaşlar beyaz inci :)

fluence oyak renault üretimi yani yerli

Ahmed Gülsu link=topic=49527.msg505234#msg505234 date=1325850080' Alıntı:
Allah hayırlı uğurlu etsin, kazasız belasız binersiniz inşallah. Tercih meselesi tabi ama ben bugün araba alacak olsam Navara veya Amarok dışında araba almam. :D
Sağlasın kardeş
qarizmatiqa link=topic=49527.msg505268#msg505268 date=1325854643' Alıntı:
fluence oyak renault üretimi yani yerli
Evet ortaklar galiba toprak bende öle biliyorum ;) toprak milli mücalede yıllarında kurtuluş savaşası sırasındada ilk yardım gönderen yer kırıkkaleymiş bizde kırşehirli, olarak milletimize her zaman sadığız yukarda arkadaş bizi karıştırdı heralde başkalarıyla ona kızdım biraz

hamza40_7 link=topic=49527.msg505232#msg505232 date=1325849274' Alıntı:
Sağolasın Allah razı olsun daha iyisini size versinSAĞOLUNSağolasın hacımmemet konunun açıldığı tarihe bakarsan fransadaki yasa onaylanmadan önce aldık arabayı, bizde ülkemizi milletimizi seviyoruz şüpeniz olmasın, MİLLİYETÇİLİK eğer gerçekten arabayla olcaksa herkez altındaki arabayı satıp ya anadol alması lazım yada kağnı arabası kullanması lazım.....
Kardeş kızılacak bir durum yok ben kimseye olumsuz konuşan birisi değilim konunun açılış tarihinden haberim yok haklısın ama niye fıransız aldınız demiyorum öyle yazdım fıransa meselesi güncel olduğu için bizde fransız tohumları kullanıyoruz ayçiçeklerine limagrain-advanta çeşitlerini ekiyoruz ama bu yıl Babama ekme dedim.

hamza40_7 link=topic=49527.msg505275#msg505275 date=1325855506' Alıntı:
Sağlasın kardeş Evet ortaklar galiba toprak bende öle biliyorum ;) toprak milli mücalede yıllarında kurtuluş savaşası sırasındada ilk yardım gönderen yer kırıkkaleymiş bizde kırşehirli, olarak milletimize her zaman sadığız yukarda arkadaş bizi karıştırdı heralde başkalarıyla ona kızdım biraz
renaultun fabrikası vardı ordu el koydu, bi süre Türkiyeye yabancı yatırım gelmedi Türkler üstüne yatıyo diye sonra sonra işler düzeldi ilk yıllarda sadece renault12 üretiliyordu sonra anlaştılar artık farklı modellerde üretiliyor

Megane 1 ve fluance yerli Bursa da Türk işçisi yapıyor .Tebrikler hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
Bu sene çiftçilikten para kazanırsak bende değiştireceğim Megane I i.Çok kaliteli yapılmış bir araba 2000 model 14-15 yıllık araba 18-19000 tl ediyor.