Merhabalar, 5S seriler malum piyasada çok satılan lüks traktörlerden ve elektronigi çok fazla. Kullanıcıların objectif yorumlarını merak ediyoruz.
1- Yakıt nasıl muadil güçteki traktörlerle karsılaştırma yapan oldu mu ?
2- Arızaları neler Kronik problemleri var mı ?
3- Fazla elektronikten dolayı şikayet var mı ?
4. Çekişinde sorun yaşayan oldu mu 5s105 , 115,125 ve 145 te aynı motor kullanıyor. Bunlar arasında yakıtta ciddi fark var mıdır ?
5. agco power motorun tork egrisine ulaşamadım katalog dısında tüketim tork ve bg egrilerini merak etmekteyim.
Benim edindigim bilgiler;
1. yakıt : TD serisinden biraz fazla, kimisi dekarda pulluk sürümünde 2 lt altında dediler.
2- arıza : kabin içi su ile yıkanırsa elektronik sıkıntılar oluyor. Adblue arızasıda kalitesiz adblue veya adblue tankını tamamen bos halde çalıştırmaktan kristalleşmeden dolayı arıza verebiliyor.
3-
4- genel olarak çekişi cok övülüyor
Sizlerde deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz.
1- Yakıt nasıl muadil güçteki traktörlerle karsılaştırma yapan oldu mu ?
2- Arızaları neler Kronik problemleri var mı ?
3- Fazla elektronikten dolayı şikayet var mı ?
4. Çekişinde sorun yaşayan oldu mu 5s105 , 115,125 ve 145 te aynı motor kullanıyor. Bunlar arasında yakıtta ciddi fark var mıdır ?
5. agco power motorun tork egrisine ulaşamadım katalog dısında tüketim tork ve bg egrilerini merak etmekteyim.
Benim edindigim bilgiler;
1. yakıt : TD serisinden biraz fazla, kimisi dekarda pulluk sürümünde 2 lt altında dediler.
2- arıza : kabin içi su ile yıkanırsa elektronik sıkıntılar oluyor. Adblue arızasıda kalitesiz adblue veya adblue tankını tamamen bos halde çalıştırmaktan kristalleşmeden dolayı arıza verebiliyor.
3-
4- genel olarak çekişi cok övülüyor
Sizlerde deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz.