MF 5S serisi Artıları Eksileri Arıza durumarı hk

Merhabalar, 5S seriler malum piyasada çok satılan lüks traktörlerden ve elektronigi çok fazla. Kullanıcıların objectif yorumlarını merak ediyoruz.
1- Yakıt nasıl muadil güçteki traktörlerle karsılaştırma yapan oldu mu ?
2- Arızaları neler Kronik problemleri var mı ?
3- Fazla elektronikten dolayı şikayet var mı ?
4. Çekişinde sorun yaşayan oldu mu 5s105 , 115,125 ve 145 te aynı motor kullanıyor. Bunlar arasında yakıtta ciddi fark var mıdır ?
5. agco power motorun tork egrisine ulaşamadım katalog dısında tüketim tork ve bg egrilerini merak etmekteyim.

Benim edindigim bilgiler;
1. yakıt : TD serisinden biraz fazla, kimisi dekarda pulluk sürümünde 2 lt altında dediler.
2- arıza : kabin içi su ile yıkanırsa elektronik sıkıntılar oluyor. Adblue arızasıda kalitesiz adblue veya adblue tankını tamamen bos halde çalıştırmaktan kristalleşmeden dolayı arıza verebiliyor.
3-
4- genel olarak çekişi cok övülüyor

Sizlerde deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz.

Kalitesiz adblue kullanımına gelmez. Hiçbiri gelmez o ayrı. Şu traktörlere milyonlar verip adblueya gelince 50 kuruş ucuzunu arayanlar binmesin bu traktörlere. Ya da kafadan iptal ettirsin alır almaz.
145 liğini almayın. Tamamen mazota binerek veriyor gücü. 105 liğini de almayın. Hantal kalır td ye binmiş gibi olursunuz.
Yakıt araziye ekipmana bağlı. Uygun ekipmanda kuru tarımda muadillerinden az yakar.
Kabin içi su ile yıkanırsa heralde elektronik sıkıntısı olur. Hiçbir traktörün içi su ile yıkanmaz. Hatta traktör genel olarak yıkanmaz. Basınçlı havayla dipbucak temizledikten sonra sadece kaportayı basınçsız su ile yıkayıp cam, ayna ve iç aksamını bezle silerim. Yeni model traktörlerden "yeaav bunların elektroniği başa bela" diye şikayet edenler enayi gibi gidip soketlere su tutanlardır. İş yapmaktan çok motor yıkayıp duranlardır.
Max tork 1400 devir civarlarında veriyor. Tarlada 1550-1600 devirle sakin sakin çalışır.