mf ye lift-omatik

Ynt: mf ye lift-omatik

Çift sürerken işe yarayacağı kesin önder getiremedi mf lere bu sistemi ama nevzat bey sonunda getirdi alk-*s

nevzat1065 link=topic=51360.msg520049#msg520049 date=1327484561' Alıntı:
bu parcayı ben kendim yaptım yaratıcılık bana ait benzeri türkiyede ve dünyada yokyeni ürün
birer de bize yapsanız burdan ticaretini yaparsınız makul bir fiyat oldukça epeyce iş görür montajını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla lift otomatik olmayan eski motorlara uyacaktır büyük ihtimalle

nevzat1065 link=topic=51360.msg520049#msg520049 date=1327484561' Alıntı:
bu parcayı ben kendim yaptım yaratıcılık bana ait benzeri türkiyede ve dünyada yokyeni ürün

Biz trakkulup üyelerinede yaparsınız herhal yaparsınız yaparsınız

iyi güzel olmuşta o basma düğmesi boşta kalmış muhafazası falan olmamış yanlışlıkla dokunulursa şak diye atacak allah korusun arkadakinin sıkıştırabilir

videodaki deneme amaclıydı su an yaptıklarımda basma düğmesi korunaklı

güzel düşünülmüş ve yararlı bir sistem ama abileriminde dediği gibi ayrı bir yere montaj edilse daha kullanışlı olabilir , bu sistemi kullanmak isteyecek bir çok çiftçi olacaktır

hayırlı olsun, güzel olmuş, tarlada çok iş görür