motorları satsak böyle birşeyler alsak diyorum beyler

2cih5cn.jpg

fa0jle.jpg

2u9mn9y.jpg

28bxs38.jpg

34ffx2b.jpg

35letxt.jpg

2eeegj4.jpg

: motorları satsak böyle birşeyler alsak diyorum beyler

HARİKA OTOMOBİL AMA MARKASI BMV BENZİYOR... EMEKLERİNE SAĞLIK.

Süper ya, ama traktör daha ağır basıyor, araba hastalığım olsa araba sitesi açardım. :D

mustafa ama oto haber ve oto modıfıye adlı konu acabılırsın
geleleım markaya evet BMW

koç tarım hasan link=topic=1575.msg14101#msg14101 date=1204581084' Alıntı:
mustafa ama oto haber ve oto modıfıye adlı konu acabılırsın
geleleım markaya evet BMW

Abi benim araçlar hakkında en çok takıldım araçlar hafif ticari araçlardır, taksilerle hiç işim olmaz. Caddy-Connect-Doblo-Partner.... Tam bir Connect ve Caddy hastasıyımdır, bu alemde ne kadar bu araçlarla ilgili site, konu, forum varsa mutlaka bi muhabbetim geçmiştir. O derece bi hastalık ki benim Caddy ve hafif ticari araç sitelerim de var. :D Tabi onlara sıra gelmiyor TK ' dan... ;D Aslında birde araç bölümü açmak aklıma geliyor ama şimdi sitenin amacı kaçmasın diye uğraşıyorum, ilerde belki olur...

tamamdır mustafam nasıl istersen diğer forumları dost siteye eklesen baksak

koç tarım hasan link=topic=1575.msg14114#msg14114 date=1204582562' Alıntı:
tamamdır mustafam nasıl istersen diğer forumları dost siteye eklesen baksak

Diğer sitelere 2 aydır girmiyorum, şimdi sana yazınca baktım baya bi üyesi olmuş onlarında. :) Zaten üstüne düşmeyince daha çabuk büyüyor siteler, onları eklerim ama o siteler baya bi geri kalmış, bizim açımızdan zarar teşkil ediyor. Çünkü sitende ne kadar popüler sitenin linkini verirsen o kadar çok popüleriten yükselir veya tam tersi. O yüzden pek o sitelerin linklerini heryere yazmak istemiyorum.

Bir zamanlar bi Caddy taraftarı arkadaşımın isteği üzerine yaptım hızlıdan bişey, hatta bu sitenin fotokopisi. :) O ilgilenicekti şuan durumu bilmiyorum. Adresi: 'www.caddyclub.tr.cx'

Başka bir heves üzerine bir arkadaşımda sadece hafif ticari araç sitesi istedi, ona da açtık bi kopya daha. Sonucu bilmiyorum, geçen bi baktım en son mesaj Aralık ' ta yazılmıştı. :D Adres: 'www.hafifticariarac.tr.cx'

güzel paylaşım saol...