New holland tt55 540 e toprak frezede cok bayılıyor

Selam aleyküm abilerim kardeşlerim benim bir tane tt55 traktörum var ve toprak frezesi çekerken 750 (540e) ye alınca son gaz versemde traktor cok baygın gidiyor yemiyor benim düşüncem seri geliyor gibi geldi lütfen bana yardımcı olurmusunuz..

Selam aleyküm abilerim kardeşlerim benim bir tane tt55 traktörum var ve toprak frezesi çekerken 750 (540e) ye alınca son gaz versemde traktor cok baygın gidiyor yemiyor benim düşüncem seri geliyor gibi geldi lütfen bana yardımcı olurmusunuz..
Frezeyle toprak işlemede 540e kesinlikle kullanma içeriyi dağıtır normal 540 ile kullan forumda birisi massey ferguson 5440 la frezeyi 750 devirde çekmiş sonuç hüsran sonrası sanayi kesinlikle 750 deviri kullanma frezede masraf açmak istemiyosan. Freze kaç cm iş genişliğine sahip

750 devir pompa su basma devrıdır gerek yok çapada 750 devıre kısa zamanda dişlileri dagılır hem çapanın hem kuyruk mılının 540 a al devam et