NH LAR CAMURDA MISIR BICIYOR

Ynt: NH LAR CAMURDA MISIR BICIYOR

yakamoz_24 link=topic=13527.msg130379#msg130379 date=1231357574' Alıntı:
yotube den yukledım ondan olabılırmı acaba
sedat abi videonun linkini kod halinde koyda konu kilitlenmesin.video görünmüyor çünkü.

arkadaslar bu adamlar bu makıneleri bu mısırdan mı kazanıyo alıyo yoksa oyle paraları var zevk için mi çifçtçilik yapıyo yazık o traktorler yaw bizim burda dönume 1500 kg verıyo hıcte ugrasmadan yagmur camur olmadan yinede mıllet ekmıyo tatmin etmıyo ciftçiyi

mısır iyice kurumuş nasıl oluyor hayret.kibrit değirsen yanacak.heralde saman niyetine yapıyorlar.tarlayı da çok güzel mahvediyorlar.isteseler biz Türkiyeden yapar paketler göndeririz.

TT 55 link=topic=13527.msg316347#msg316347 date=1292687557' Alıntı:
54c videodaki çamurdan boş çıksın.slajı sonra yaparsın.
ben benzetme yaptım bizde böyle çalışıyoruz 54-c hafif kendi kadar çamur yapıyor bunlar agır ona göre çamur yapıo böyle tarlada oynadıkca bbatıyo motor :)

az bunlar acemi mi bilmem biri aldı başını gidiyo ikisi arkada debelleşiyo yarı içine yarı dışına ...:)