NİSSAN SKYSTAR ÇİFT KABİN 4X2

2_image_for_silan_3532809.jpg

Arkadaşlar 2001 model kapalı olandan aldım.pazarlık oldu hayırlaştık araç süper temiz ilk el.

Ynt: NİSSAN SKYSTAR ÇİFT KABİN 4X2

20500 araç çok temiz ben daha canlı görmedim bacanak 10 numara dedi.hiç kusur yok.km düşük.orjinal.

hayırlı olsun çok güzel bi araba.bizde bunun 97model 2700motor olanından vardı tarla almak için satmıştık 1ton gübreyle arazide geziyodu :) yakıtı biraz fazla olabilir :)

Bizede lazım böyle birşey ya tohum gübre falan taşımak için yada mazot bizim biçerçidede vardı bu skystardan on numara araç

hayırlı uğurlu olsun allah kazadan beladan korusun tam köy arabası doldur nohutları cuvallarla pazarlara

hayırlı ugurlu olsun güzel araba bizim akrabagınında mitsubishi L200 var mazoto içiyo ama hakkını veriyo . şahsen ben alacak olsam amorak alırdım.

Hayırlı olsun güle güle kullan. :) Bunun 2011 i bende var.ama yeni kasa benimki ,artık ismi skystar değil np300 oldu bunların.

Hayirli olsun guzel araba tek kusurlari yakitlari biraz hadinden fazla olmasi