NİSSAN SKYSTAR ÇİFT KABİN 4X2

Ynt: NİSSAN SKYSTAR ÇİFT KABİN 4X2

ISSIZADAM link=topic=53406.msg556998#msg556998 date=1331135642' Alıntı:
aslan besleyen yemini düşünmez %15 yakıyo benim navara *098*-
senin para cok abi ondan dusunmezsin ben dusunurum sahisi fikrim guvenlik testlerinden 2 yildiz alan ve fazla yakan navaraya o kadar para verip binmem tabi ben biraz hizli arab surmeyi severim bunda bununda payi var .

köylü link=topic=53406.msg556908#msg556908 date=1331128821' Alıntı:
2_image_for_silan_3532809.jpg

Arkadaşlar 2001 model kapalı olandan aldım.pazarlık oldu hayırlaştık araç süper temiz ilk el.
araç güzel ve hoş ar-*-s hayırlı uğurlu olsun yusuf abi allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin alk-*s

hayırlı olsun güle güle kullan. bende hacıya böle bişeyler düşünüyorm 98şahini sattırıp buna benzer bişey aldırmak istiyom köy için uygun araba :) 20bin bu tiplere pahalı gibi geldi. bi ara 17 flndı gariba bunların piyasası :)

hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin bende bakıyorum temiz eski model toyota hilux 4x4 onlar cok hosuma gidiyo tam bi dağ kecisi ve cok sağlam

hayırlısı olsun abi güle güle kullan bizdede H100 var çok iyi geliyo gübre felan götürme yazın balyada götürüyoz sağa sola ama bizimki uzun kasa

hepinize sonsuz teşekürler ALLAH HEPİNiZE NASİP etsin gönlünüzdekini.
aslında ben 19000 tl kadar aramıştım şartları zorladık.bu nasip oldu kapalı olması da bir avantaj.resimdeki degil o temsili.
aslında 2002 vardı 22 binden aşagı indiremedik.belki21500 olurdu yine 22000 mal olcaktı arkası açıktı vs.nasip bu oldu.zaten bu iki araç garmntili ne boya ne degişen hiç bir şeyyok.
durum bu.sağ olun hepiniz iyiki varsınız arkadaşlar.sevinçde üzüntüde bazı şeyler var paylaşılmak ister ya biz bir aile olduk sağolun...

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bizdede 2001 Hilux var. Her türlü işte çok faydalı araçlar. Bizimkininde arkası kapalı. Nohut, kuzu falan taşımaya çok iyi oluyor.

hayırlı olsun güle güle kullanın Allah kaza beladan esirgesin,nissan biraz yakıtlı emsallerine göre ama güzel,sağlam arabadır.

hayırlı ugurlu olsun ben yıllardır kullanıyorum , yakıtın hakkını verir kemikli araba çok yerinde bi karar olmuş

köylü link=topic=53406.msg556908#msg556908 date=1331128821' Alıntı:
2_image_for_silan_3532809.jpg

Arkadaşlar 2001 model kapalı olandan aldım.pazarlık oldu hayırlaştık araç süper temiz ilk el.
hayırlı olsun abi. Allah kaza bela göstermesin.. bizde de 94 model Isuzu var çift kabin var. 1,500 kg kömür ve tohum taşıyoruz... banamısın demiyo, dik bayırda 3 le çıkıyo. yanlız bi sorun var oda kara direksiyon olması eski motorlardan daha da sert.. bu harman da kısmetse çekicez bi D-max..