Para bahçesi

Arkadaşlar para bahçesi diye bi oyuna. Üye oldum sizde üye olmak isterseniz diye paylaşayım dedim

Oyuna başladığınızda (en alta linki koyacağım ) 75 altın veriyorlar çeşitli bitkiler var onları alıyorsunuz Elmas üretiyor o elması altına çevirip ister Yen'i bitki istersenizde 1500 kristal=1 tl olarak çekebiliyorsunuz 1-2 Aydır oynuyorum ben aylık 300 tl civarı bi para alıyorum ekstra 1 saate bi ikramiye köşesi var ordan altın hediye ediyor min 1 altın max 2 altın veriyor . Burdan üye olabilirsiniz : https://parabahcesi.com/?ref=24371

İyi oyunlar aklınıza takılan bir konuda burdan yardımcı olabilirim :)

ayda 45.000 kristal üretip satıyorsun ve 300 TL gerçek para kazanıyorsun yani...
ilginç, oyunlar pek gerçek para vermez, kasa daima kazanır
yakında kokusu çıkar.

ayda 45.000 kristal üretip satıyorsun ve 300 TL gerçek para kazanıyorsun yani...
ilginç, oyunlar pek gerçek para vermez, kasa daima kazanır
yakında kokusu çıkar.

Oyun para yatıranların parasını değerlendiriyor şuan nerden baksanız 30.000 i geçkin kullanıcısı var büyük bi ihtimal reklam üzerinden kazanıyor ben bile günde nerdeyse 100 reklama tıklıyorum hem ben kazanım hemde adamlar kazansın diye