parasız pazara, valtrasiz tarlaya gidilmez.!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: parasız pazara, valtrasiz tarlaya gidilmez.!!

resim felan yok arkadaşlar valtramızda yok tarlaya gidecek öküz götürsek olmamı

di-0PEQ.jpg

saçma sapan bi konu olmuş getirin ıkıye bolem su valtrayı

Tümocu link=topic=52011.msg531646#msg531646 date=1328727727' Alıntı:
saçma sapan bi konu olmuş getirin ıkıye bolem su valtrayı
valtra gelsin bence tümo giderken ayrılır falan zuha-*-s
şaka yapıyorum ha alınma ok-*-s

bizde yalanda yok ğılafda yok kardeş getirin bölem ikiye benim tümonun arkasına bağlıyıp senın 240 lığıda bizim evdeki erkek tosunla çkiştirelim olmazmı şaka yapıyorum he alınma ;)

Tümocu link=topic=52011.msg531665#msg531665 date=1328727995' Alıntı:
bizde yalanda yok ğılafda yok kardeş getirin bölem ikiye benim tümonun arkasına bağlıyıp senın 240 lığıda bizim evdeki erkek tosunla çkiştirelim olmazmı şaka yapıyorum he alınma ;)
Senin tümosanıda Massey 3625 ile çekiştirelim 90.80i çekti attı. 69 hp ona göre.

Tümocu link=topic=52011.msg531665#msg531665 date=1328727995' Alıntı:
Bak ya şaka yapıyorum diyorum hala üstüne alınıyon ha duva*-*0 benimkini karıştırma şimdi sen

getir kardeşşş getirr anahtarına bile girerim yerim belli sivas kangal anahtarına varsan buyur gel

Tümocu link=topic=52011.msg531673#msg531673 date=1328728135' Alıntı:
getir kardeşşş getirr anahtarına bile girerim yerim belli sivas kangal anahtarına varsan buyur gel
Tümolar anca sözde çekiyor günlük conta yakıyor başka bişey yapmıyor. Videosuda var izlediysen it gibi sürüyor.

ya bak daha yaşın 17
bana gore daha çocuksun traktörün neyin ne olduğunu bilecek kadar büyümemişsin bızım koydede mf ler arkayı dağıtıyo mf kötü motormu oldu yanı şimdi boş beleş konuşma

Sen çocuk sanarsın ama yaşadığımız tecrübeler senden çoktur belkide.. Arkayı dağıtsa dağıtsa uzel damgalı motorlar dağıtır..

Dqn link=topic=52011.msg531695#msg531695 date=1328728552' Alıntı:
Sen çocuk sanarsın ama yaşadığımız tecrübeler senden çoktur belkide.. Arkayı dağıtsa dağıtsa uzel damgalı motorlar dağıtır..
Uzeli ayak altına alma la zuha-*-s kul yapımı sonuçta 100 seriside olsa dağıtır sonuçta uzaylılar melakeler falan yapmamış.

Dqn link=topic=52011.msg531680#msg531680 date=1328728276' Alıntı:
Tümolar anca sözde çekiyor günlük conta yakıyor başka bişey yapmıyor. Videosuda var izlediysen it gibi sürüyor.
zuha-*-s ilahi muhammed it gibimi sürüyor zuha-*-s

allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ,kardeşim yenimi aldın valtrayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...