Patates ekenler sadece patatesten mi gelir bekliyor ?

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.
Patates tarlasında patates eken çiftçi arkadaşlar sadece patatesden elde ettikleri gelirlemi yetiniyorlar. Yoksa ek iş yapıyorlarmı ?

Çünki patatesleri mayıs başında eksek , veya o sene her ne ekeceksek onu eksek , en geç temmuz sonu gibi hasatımızı yapıyoruz.

Bir sadece ekerken emek harcıyoruz , bir sularken emek harcıyoruz. Birde hasat ederken emek harcıyoruz. Toplasak 20 tam gün etmez.

Peki 365 günün geri kalan günleri ne yapıyoruz. ? Varmı başka gelirimiz ? Yoksa 1 senede 20 gün çalışmak yeter deyip ve oradan gelecek para bizede yeter deyip çalışmıyormuyuz ?
Yanlış anlaşılma olmasın az çalışıyorsunuz demek istemiyorum. Sadece diğer zamanlar ne işle meşgul olunuyor onu merak ettim.

Çalışan bütün çifti arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum.

Ynt: Patates ekenler sadece patatesten mi gelir bekliyor ?

PATATESİ 1DEKAR EKERSEN TOTAL 20 gun calısırsın neredeyse 7 /24 ıcınden cıkmıyoruz nısan ortasında baslayıp eylul sonuna kadar bunun yanında pancarı aycıcegı hububatı neyse ALLAHA sukur karın doyuruyoruz

Ynt: Patates ekenler sadece patatesten mi gelir bekliyor ?

onun sulaması yeter zaten gece gündüz hele birde tarlalar parçaysa bak haline gecen gündüzün belirsiz olur.yanında hayvancılık pancar yem bitkileri de var