pulluk secimi icin yardim

new holland tt 65 ceker icin hangi tarz pulluk onerirsiniz? 4 lu 11 mi yoksa 4 lu 12 mi yada donerli pulluk icin ne dersiniz yardim icin simdiden tesekkurler...

Ynt: pulluk secimi icin yardim

kardeş dönerliyi unut traktörü yormaktan başka bişi yapmaz normal al. ÜNLÜ TAVSİYE EDERİM

bizim 3 14 lü veya 16 lı var tam olarak bilmiyorum tekerlekle kalım ama dişleri kabak sayılır yinede iyisürüyor bunun 1 büyügü hangi pullullardır??? 4 12 mi 4 14 lümü
??

4 lü 14 fazla gelir tekçekere 12 tam oluyo 2001 den bu yana 4 lü 12 numara takılı 14 olmaz zaten çok bir fark da yok bırak motor rahat çeksin 3 lü 16 numara ile 4 12 aynı sayılır ama ben şiddetle 4 lü 12 yi tavsiye ederim derinlik olarakda zaten 4 lü12 numara yeterli bizde genelde derin sürüm yaparız zaten pulluğu aşırı indirdinmi çekmez yani tüm köyden de derin sürüyorum 4 lü 12 ile tabi önündeki motora bağlı aynı pulluğu 3085 ede taktım onunladaha derin sürebiliyorsun tabi

slm arkadaşım pullugunu topragına göre al senin traktöre anca 3-14 lü pulluk gider bunun fazlası motoru yorar bende td 75 var pullugu ünlü yeni aldım 3-14 lü kullanıyorum ama bizim toprak çok sert el için alma 1 ayak aşağı olsun motorun rahat çeker

Arka lastiğin iz genişliği çok önemli yani lastiğin kalınlığı kaç cm se ona göre seçim yap.Sap ve bitki artıkları,derin sürümlerde bu çok önemli..