Pullukda Traktörde Türkiyede TEK !!! Kuhn Chalenger 10 ve MF 8737

İnsan bu aletlerle çalıştığı zaman yaptığı işten zevk alır. Gerçekten inanılmaz hem traktör hem pulluk. Bizim gibi çoğu çiftçinin rüyasını süsleyen makineler. Hayırlı uğurlu olsun. az eli alışsın bizim elimizdeki tüm tarlayı iki günde sürer bu makine. En Sevdiğim markalar içerisinde zaten Kuhn da var. Kverneland Amazone Lemken ve Kuhn Pulluk üretimizde en birinci markalar.

traktörün satıldığını faceden görmüşütüm. eski kütahya millet vekili adayıydı alan kişi.
ama en çok da pulluğu beğendim. pulluğun kapatmamasına bahane arayan firma sahipleri izlesin de feyz alsın. adamlar yapmış. tarla kitap gibi çıkıyor.

Güzel paylaşım.
Allah utandırmasın hayırlı olsun alan vatandaşa da inşallah sayısı da artar bizim memleketimizde de böyle şeyler çoğalır.
Pulluk ilk ayarına bile kaç kişi gelmiş.

Paylaşım için teşekkürler fuarda nereye baksak METROPOL A.Ş İSMAİL TUNCA'ya satılmıştır yazıyordu :) Pulluğun fiyatı 75bin Euro bırakın da o kadar iyi olsun :)

Böyle bir traktörün böyle bir pulluğun topraklarımızda olmasından gurur duydum. Daha nicelerine inşallah. Maşallah diyelim nazar değmesin.