398 çevirmiş bariTrakya bölgesi edirne denim balya yapmayı düşünüyorum fakat hava durumuna göre hareket edeceğim yağış olursa yeşil yediricem çabuk kurumaz çünkü geçen yıl ilk bicimimizi yeşil yedirdim
Bu bicimden sonrakide sulamadan büyür toprak daha yaş duruma göre sulanabilirdebereketlı olsun yonca gibi sulayınca tekrar büyürmü
Yanar 70398 çevirmiş barigeleyimmi 70 le
398 ı ben yakamadim bir kez saat sildi şuanda 5000 küsür saatte cayır makineside neymiş sen onu birde çift sıra silajlik mısır bicerken görYanar mıo yanarsa 398 i bilemem
![]()
398 efsanedir onun yerini sadece cift ceker 398 gecer bu motor amcamda var o kadar zorluyor motoru tik demiyor398 ı ben yakamadim bir kez saat sildi şuanda 5000 küsür saatte cayır makineside neymiş sen onu birde çift sıra silajlik mısır bicerken gör![]()
Çift sırayı çeviriyormu398 ı ben yakamadim bir kez saat sildi şuanda 5000 küsür saatte cayır makineside neymiş sen onu birde çift sıra silajlik mısır bicerken gör![]()
Sağolasin Yusuf emmibereketli olsun..
yılın ilk hasatı
Evet severek yiyorlar
Tam olarak bilemesemde geçen yıl Ekim ayında ektim kasımda bir kez biçtim balta ayaklı mibzerle ektim bundan sonra sulamadan bir kez daha biçim yaparım bir kezde sulayip hasat ederim daha sonra bozup silajlik mısır ekerim 40 cm boyda biçim yapiyorumtam olarak ektiğiniz tarih neydi?
nasıl ektiniz?
bundan sonraki uygulamanız nasıl olacak, kaç biçim daha hasat edersiniz? kaç cm olunca hasat ediyorsunuz?