Inanirmisin biçmek le bicmemek arasında kaldım başak çıkarmıştı tohuma bırakmak isterdim fakat bozup mısır ekmem lazım inşallah ekimde bir 3 dönüm tohumluk için ekicem gerçekten 17 lira kg çok pahaliPaylasim icin tesekkürler verilen emege degmis gibi gözüküyor yalniz tohumu 17 tl ye cok pahali
Artik tohumununda yetistirilmesi lazim
Tohumluk birakacakmisiniz
Paketli silaj malesef yok kuru balya bağlayacagiz önceki biçimi yeşil yedirdimGüzel işcilik yapmissın, Allah da vermis.
Paketli silaj makinesi ve taşıma işini kaça yaptiriyorsunuz?
Inanirmisin biçmek le bicmemek arasında kaldım başak çıkarmıştı tohuma bırakmak isterdim fakat bozup mısır ekmem lazım inşallah ekimde bir 3 dönüm tohumluk için ekicem gerçekten 17 lira kg çok pahali
5 kg dönüme atılıyordönüme kaç kg ekılıyor hocam?
Ekim ayında 3 dönüm ekicem sırf tohumluk içinO da pahali diyosan bi defa ek tohumu kendin al bicerle
Çok düşük bir tahmin oldu65 diyim hadi bakalım![]()
Çok düşük bir tahmin oldu 5 da 700 m2
![]()
![]()
126 tane çıktı makine kendimin olunca kiloda fazla oldu taşıma parası az tutsun diyeÖnce 85 yazdım baktım alan küçük gibi geldi 65 yazdım sonra)
126 tane çıktı makine kendimin olunca kiloda fazla oldu taşıma parası az tutsun diye
Yonca dan fazla fakat tek yıllık bir bitki tohumu da 17 lira kilosu 5 kg atılıyor donumuneyoncadan fazla çıkıyor anlaşılan![]()