...SELÇUK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ...

Ynt: ...SELÇUK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ...

SEYİT link=topic=61516.msg682866#msg682866 date=1357769601' Alıntı:
adaş sen nezaman kazandın orayı arada gelirim ünv hastane falan bi ara görüşelim özelden tel gönder hayırlı olsun

teşekkür ederim.geçen sene kazandım abi. yalnız hazırlık okudum bu sene yeni geçtim fakülteye. gelirsen görüşelim inş.

paylaşım için teşekkürler seyit. başarılar dilerim karacabey tigemdeki laboratuvar geldi aklıma :D

Harika paylaşım Seyit çok ilgimi çekti orada olmak eğitim almak isterdim selçuk bizede çok yakın tahlil acil vakalar genelde bu bölgedeki çiftlikler oraya gidiyor ben hiç hayvan götürmedim yolum düşerse görüşelim mutlaka tekrar paylaşım için teşekkürler devamını bekliyorum mutlaka özellikle ineğin uterusunun kadavrası varsa servix vs ayrıntılı gösteren çok iyi olur tekrar paylaşım için teşekkürler.

ranger link=topic=61516.msg683029#msg683029 date=1357809370' Alıntı:
Güzel paylaşım Seyit

teşekkür ederim.

hacimmet link=topic=61516.msg683041#msg683041 date=1357810280' Alıntı:
Harika paylaşım Seyit çok ilgimi çekti orada olmak eğitim almak isterdim selçuk bizede çok yakın tahlil acil vakalar genelde bu bölgedeki çiftlikler oraya gidiyor ben hiç hayvan götürmedim yolum düşerse görüşelim mutlaka tekrar paylaşım için teşekkürler devamını bekliyorum mutlaka özellikle ineğin uterusunun kadavrası varsa servix vs ayrıntılı gösteren çok iyi olur tekrar paylaşım için teşekkürler.

sağolasın abi beğendiğine çok sevindim. evet okula çok hayvan getiriyorlar özellikle aksaraydan çok geldi bu dönemde. benim klinik derslerim bu sene yok ama boş vaktim oldu mu hemen kliniklere giderim. ilginç vakalar geliyor çok şey öğreniyorum ordan. elimden geldiği kadar okuldaki derslerimi buradan paylaşacam. konya ' ya geliirsen kesinlikle ara çok memnun olurum. özelden telefon numaramı göndereyim. :)

Ayağı alçıda olan buzağıyı merak ettim, bizim komşunun geçen yıl doğum sırasında buzağının ön ayağını doğum arabasıyla asılırken kırmışlar:) alçıya aldılar bir kaç ay alçıda durdu, buzağı alçıları kemirdiği için pek sağlıklı olmasada ayak tuttu, fakat nerdeyse bir senedir akıntı var. Buzağı bu yaz merada yaylım da yaptı. Ben tutacağına inanmamıştım:)

nailyetek link=topic=61516.msg683325#msg683325 date=1357836070' Alıntı:
Ayağı alçıda olan buzağıyı merak ettim, bizim komşunun geçen yıl doğum sırasında buzağının ön ayağını doğum arabasıyla asılırken kırmışlar:) alçıya aldılar bir kaç ay alçıda durdu, buzağı alçıları kemirdiği için pek sağlıklı olmasada ayak tuttu, fakat nerdeyse bir senedir akıntı var. Buzağı bu yaz merada yaylım da yaptı. Ben tutacağına inanmamıştım:)

nail abi bu buzağıda aynı sebepten olmuş galiba öyle dediler. yalnız bunu biraz geç getirmişler. ben fotoğrafı çektiğimde yeni çıktıydı ameliyattan. akıbeti bilmiyorum.

uzunefe link=topic=61516.msg684902#msg684902 date=1358032600' Alıntı:
güzel fotoğraflar.şurada ne kaldı intörün olmaya :D

teşekkür ederim :) bende kendimi öyle avutuyorum zaten ne kaldı ki, sorunsuz geçersem 4.5 yıl falan :D