Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri

Ynt: Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri

hocam anladıgım kadarıyla wio walbranddan daha iyi wio ve vanadin arasında kaldım od atamamen duygusal oluyor ondan sanırım aradada 40lirafarkvar hemende wanadin iki katı siz hangisiniönerirsiniz

bende danalarını yanierkekleri beside kullancam dişilerde damızlıkolacaklar allahnasipederse

Kardeş bana kalırsa vanadin kullan. Wio nun gzw değeri çok yüksek ama dış görünüş yok. Uzunluk ve boy kısa wio 20 lira vanadin 80 lira ikisi de aynı firmada biotekte

karamanlı kardeşim tmrden sordum vanadin için 90 wio için 50lira dediler biotek firmasınada bakdım a evvel netten sadece bitki tohumları olan bir site karsıma çıkdı bana o sitenin linkini yollarmısınız eğer bu fiyatlara bulabilirsek her ikisindende alabilirim ..ben wille düşünüyordum ama onada 130lira dediler sanırım cayacam ondan

Biotekasi.com oradan ürünlere gir simental seçeneğine tıkla ordan boğa lari gör. İletişimden telefonlarını al.

Çok değerli abiler mertin boğasının fiyatı nedir acaba bursa tmr de var.Birde umut medikal de var.Fiyat bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?Şimdiden teşekkürler.

Baba: İmposium
D.T. : 25 Ağustos
d26883ec5859053833408d30ea4ca1a6.jpg

ecb5523081ae5ac4b55800ce0a22c017.jpg

Baba: İmposium
D.T.: 15 Ağustos
7d92ec69637db5799526d9150e58f373.jpg

a9344ad95e5078c599fa9bd2f438b1c3.jpg

YEŞİLÖRENLİ link=topic=79753.msg1022100#msg1022100 date=1442069103' Alıntı:
Bu boğanın sperması var mı hala.Birçok kızı incelenmiş.Hangi firmada var acaba bu.
En güvenilir boğalardan biri. Bursa Vetar ' dan almıştım. Bir dönem Almanya ' da en popüler boğalardandı.

Barış abi sen bilirsin bu mertin de baya kızı incelenmiş 1. Laktosyanda fiyat8 nedir abi düveye tavsiye eder misin?

doğumu çok çoklay gözüküyor yeşilörenli kardeşim güveilirliide iyi yazıyor dogum konusunda düvelerede kullanabilirsin barış hocam daha iyibilir lakin neden mertin düşünüyorsun

Abi tavsiyemiz varsa.Onlara da uyarız.Öğrenmeye acız ve sizlerin vesilesiyle çok şey öğrendik.Birde bir laktasyon 305 gün mü oluyor?boğaların kızlarının süt günlük verimi hakkında bilgi verir?Öneri ve tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacım var?

YEŞİLÖRENLİ link=topic=79753.msg1022141#msg1022141 date=1442087546' Alıntı:
Barış abi sen bilirsin bu mertin de baya kızı incelenmiş 1. Laktosyanda fiyat8 nedir abi düveye tavsiye eder misin?
Düvelere çok uygun bir boğa. Genel durumu da iyi. Fiyatını bilmiyorum.

barış hocam biotek firmasındaki boğalardan tavsiye ettiğiniz başka boğa varmı

yada hangilerini tavsiye edersiniz