merhabalar tareks şirketininde kullanabileceğim simental boğa türleri sizce hangileri olmalıdır.
Neden illaki Tareks onu bilmiyorum ama kardeşim, illada Tareks diyorsan bu Delinin tekibi ara İthalatçı firmaların en sütçü boğalarını listelemişti. yeniler geldi mi şu an takip etmiyorum. bu konunun 40. sayfasında 798. mesajda bu deli kardeşinin ajandasının resmi duruyor. 29 ocaklı sayfanın sağ en alt köşesinde Tareks firmasının en sütçü boğalarının isimleri var. Malta PP diye başlıyor. Oraya bi bakıver. Diğer özelliklerini ise saygıdeğer Barış bey bilir.
Değerlendirme sistemini değiştirdikleri için Wille dustu siralamada ama 50 sira degil yanlis hatirlamadiysam 25. Sirada olacak halenEvet. Şaşırtıcı aslında.
merhabalar tareks şirketininde kullanabileceğim simental boğa türleri sizce hangileri olmalıdır.
Redwin, Windeck güzel boğalar. Düveler için Walpus veya Raisner olabilir.
simentalci hocam simental ithal eden firmalar biliyormusunuz. suan ki güncel fiyatlar vs nedir bilgi verebilirmisiniz yada çalıştıgınız firma hangisi
Saygıdeğer [MENTION=44124]simentalci[/MENTION] Barış bey, Bir sorum olacaktı üstadım. Köyümde sütçü simentalcilik yapmaya başlayan gençler var. Benim de onlarla konuşmak hoşuma gidiyor.
Bunlardan birisi veterinerine bırakmış tercihi. O da Demsa nın Maribor diye boğasını atmış. Attığı Düve değil inek. Ben baktım, öyle çok hoşuma gitmedi pedigrisi. Demsanın daha iyi sütçü boğaları var. Mondlicht, Ricky, Rureif gibi.
Acaba bu Mariborun iyi yanı nedir?
Oetzi nasil bir boga
rustikal ve windeck boğaların özellikleri nasıl ineklerime aşılatmak istiyorum .
SOYKÜTÜĞÜNE ÜYE NEDEMEK ARKADAŞLAR DAMIZLIK BİRLİĞİNEMİ ÜYE OLMAKMI ACABA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM İYİ GÜNLER HERKESE