Wipper nasıl barış abi doğdu şu anda bacakları çok ince diğer özellikleri nasıl
Hızlı mesaj yazdığımız yerde solda işaretli oka tıklayınFotoğraf paylaşmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Vincenzo ve vitamin nasıl boğalar yardimci olabilirmisiniz. Vincenzo yavrularinin boyu posu nasıl
Royal nasıl bir boğa yarlrmisiniz
Wipper nasıl barış abi doğdu şu anda bacakları çok ince diğer özellikleri nasıl
Kaliteli simental bir ineğim var, veterinere kaliteli boğa tohumları var mı diye sordum bana şu an için elinde genovet in zorro pp ve ata fen in mamut boğasının tohumları olduğunu söyledi.
Söylediği boğalar nasıl tercih edilebilir mi?
Kaliteli simental bir ineğim var, veterinere kaliteli boğa tohumları var mı diye sordum bana şu an için elinde genovet in zorro pp ve ata fen in mamut boğasının tohumları olduğunu söyledi.
Söylediği boğalar nasıl tercih edilebilir mi?
Brink rite ve hawkeye nasıl abi peki gelisimleri ve diğer özellikleri dogdular şu anda
Abi hawkeye danam var bir tane 13 aylık dahaca 300kgya yeni ulaştı kilo almıyor pek sebebi ne olabilir 4kg keşif yem yemesine rağmenBunlar etçi Simental. Gelişimleri ve kilo artışları süper. Ama sütçü değiller. Sütçü Simentaller gibi ayrıntılı özellikleri yok maalesef.
zaten veteriner de etci istersen zorro sütcü istersen mamut tavsiye ederim dedi.Genovet'te öyle bir boğa yok. Genomed demiştir. Zorro etçi Simental. Ve iri. Doğum. Süt bekleme. Boynuzsuz genetik.
Mamut iyi bir boğa. Çek Cumhuriyetinden. Katalog puanları iyi ama çok genç. Kızları yok daha. Onun için puan güvenilirliği düşük. Bir de biraz iri doğum. Çok iri değil ama düvelere kullanılmasa iyi olur.
Diğer tüm özellikleri güzel.
Abi hawkeye danam var bir tane 13 aylık dahaca 300kgya yeni ulaştı kilo almıyor pek sebebi ne olabilir 4kg keşif yem yemesine rağmen
zaten veteriner de etci istersen zorro sütcü istersen mamut tavsiye ederim dedi.
İnekte iri yavru pek sıkıntı yaratacağını sanmıyorum bi önceki yavrusu yaklaşık 50 kilo ve dişi idi iki kişi tek müdahale edip cektik oda zor kullanmadık ithal süt verimi iyi iri bir inek tek sorunu memeler cok sert ve biraz birbirinden uzak memeler şişince sorun yaratıyor, memeler düzelsin yeterli benim acımdan![]()
Parazit aşıları ne gibi asilar ki asilar hakkinda bir bilgim yok canlı 300 kg mısır slaji yiyor bol daneli buğday kepegi saman ve proyem besi yemi