Sizce Burda En Uygun Olanı Ne Yapmak

ben cevabı biliyorum sizin vereceğiniz cevabı çok merak ediyorum.o yüzden lütfen herkesin düşüncesini istiyorum. :)

Ynt: Sizce Burda En Uygun Olanı Ne Yapmak

Bence hoslanmadigın haz etmedigin insanin ayagına çelme değil tutundugu dalı kesmek anlamına gelıyor. :)

hüseyinaslan link=topic=74210.msg870953#msg870953 date=1395681640' Alıntı:
Bence hoslanmadigın haz etmedigin insanin ayagına çelme değil tutundugu dalı kesmek anlamına gelıyor. :)
güzel ve anlamlı bi cevap ama cevap bu değil :)

cevabı duyunca çok şaşıracaksınız.

bu ne yaw ..
ben o adamın yerinde olsam tek elimle donu indirir en azından timsahları doyururdum.. ;D ;D ;D

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=74210.msg870963#msg870963 date=1395682264' Alıntı:
bu ne yaw ..
ben o adamın yerinde olsam tek elimle donu indirir en azından timsahları doyururdum.. ;D ;D ;D
;D

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=74210.msg870963#msg870963 date=1395682264' Alıntı:
bu ne yaw ..
zuha-*-s zuha-*-s İlahi Yusuf Allah da seni güldürsün ;D ;D
Cebrail Düzenli link=topic=74210.msg870942#msg870942 date=1395680066' Alıntı:
ben cevabı biliyorum sizin vereceğiniz cevabı çok merak ediyorum.o yüzden lütfen herkesin düşüncesini istiyorum. :)

Ben olsam yılanı tutar aslana atarım aslanda korkudan suya atlar timsahı yer sonrada boğulur bütün hayvanlardan kurtulurum. şety*-* şety*-*

İşte Cevap=
Bu Manzara Zaten Hepimizin Hayatı RİSALEİ NUR da bahsi geçiyor onun için zamanı gelmeden aslan ecel ,ejdarhayı kabir,
ağaç hayat ağacı,yılan ise günahlar,biz Allah ' aa sığınıp aslanı bir binek,ejderhayı da cennet bahçesine çevirmeliyiz..
Şaşırdınızmıı :)

alk-*s alk-*s alk-*s
Cebrail Düzenli link=topic=74210.msg870989#msg870989 date=1395685491' Alıntı:
İşte Cevap=
Bu Manzara Zaten Hepimizin Hayatı RİSALEİ NUR da bahsi geçiyor onun için zamanı gelmeden aslan ecel ,ejdarhayı kabir,
ağaç hayat ağacı,yılan ise günahlar,biz Allah ' aa sığınıp aslanı bir binek,ejderhayı da cennet bahçesine çevirmeliyiz..
Şaşırdınızmıı :)