sizce hangi mibzer ???

Ynt: sizce hangi mibzer ???

hellboy-07 link=topic=51536.msg522573#msg522573 date=1327769273' Alıntı:
kalite olarak bence gaspardo ayarı irtem.biz geçen sene alacaktık.piyasada yok taaa fabrikayı aradık elimizde yok dediler.paso ihracaat :D ben kullanan biri olarak irtemi şiddetle tavsiye edrim.fanı yeni modellerin çok sessiz çalışıyor.en önemli özelliği bide;teker dönecekmiş,dönmiyecekmiş gibi bir problemi yok.yeniler yaylı teker diye geçer.bizim burda mibzerlerin %90 ' ı irtemdir.fiyatı 11-12bin gibi(4lü-gübre kazanlı)
diskli 6 lı olanı varmı irtemin?

ömürlük istiyorsan ithallere bak piyasaya çalışmayacaksan özdeken de güzel ama gübrelisi pahalı şakalakla gaspardo çok benzer ama ikisinide bilmiyorum özdöken kullandık güzel makine

qarizmatiqa link=topic=51536.msg522594#msg522594 date=1327770119' Alıntı:
ömürlük istiyorsan ithallere bak piyasaya çalışmayacaksan özdeken de güzel ama gübrelisi pahalı şakalakla gaspardo çok benzer ama ikisinide bilmiyorum özdöken kullandık güzel makine
ömürlük istiyoruz piyasaya kullanmıyacaz kendimiz kullanacağız. özdökenin burda bayisi yok şakalak gaspardo aynı gibi ama bizm burda bunun gaspardoyu mercedese şakalağıda toyataya benzetiyorlar ama 3,4 yıl sonra dökülecek diyende var ama irtem baya övülüyor.

Gaspardo kaliteli ama biraz pahalı, şakalak ise kopyası ve çok kaliteli değil.
Sönmezler ve cansa da çok satılıyor bizim buralarda.

irtemin fabrika bizim dükkanın tam karşısında kaliteli mal yapıyo iyde baya iş yapıyo gerek yurt içi gerek yurt dışı düşün bence istersen kurt var burda onunkilerde irrtemden de iyidi istersen yarın telefon numarası felan alırım

ömürlük istiyorum diyorsun ama sürekli degişiyor 5-6 sene sonra degiştirme geregi duyabilirsin bence çok parada baglama saydıgın markaların hepsi de en az 5-10 yıl arası dayanır guzel kullanırsan.. ve hepside aynı işi yapar verimi de ekimide aynıdır.. yani abartıpta 20-30 bin mibzere baglanmaz...

ceya023 link=topic=51536.msg522627#msg522627 date=1327773007' Alıntı:
ömürlük istiyorum diyorsun ama sürekli degişiyor 5-6 sene sonra degiştirme geregi duyabilirsin bence çok parada baglama saydıgın markaların hepsi de en az 5-10 yıl arası dayanır guzel kullanırsan.. ve hepside aynı işi yapar verimi de ekimide aynıdır.. yani abartıpta 20-30 bin mibzere baglanmaz...
ömürlük hepsi ömürlük abi 19 yıl kullandık sönmezler marka mibzeri ozamanların en fazla tutlanı sönmezmiş şimdi bitti sözmezler. irtemin disklisini olsa tercihimiz olurdu. şakalak nasılki gaspardoyla arasında 7, 8 milyar fark var adamın kafasını karıştırıyor fiyat konusu. :S

Ertuğ Aslan link=topic=51536.msg522624#msg522624 date=1327772796' Alıntı:
irtemin fabrika bizim dükkanın tam karşısında kaliteli mal yapıyo iyde baya iş yapıyo gerek yurt içi gerek yurt dışı düşün bence istersen kurt var burda onunkilerde irrtemden de iyidi istersen yarın telefon numarası felan alırım
eyvallah kardeş diskli olmuş olsaydı düşünürdük. ;)

al bir BOZKURT gör işini. ben 5 sene önce 20 lisini aldım çok memnunum ozaman ilk çıktı çok ucuzdu.şimdi fiyatı nasıl bilmem ama dediğim gibi gayet güzel makine .

ALİ DURMUŞŞŞŞŞ link=topic=51536.msg522700#msg522700 date=1327777412' Alıntı:
ömürlük hepsi ömürlük abi 19 yıl kullandık sönmezler marka mibzeri ozamanların en fazla tutlanı sönmezmiş şimdi bitti sözmezler. irtemin disklisini olsa tercihimiz olurdu. şakalak nasılki gaspardoyla arasında 7, 8 milyar fark var adamın kafasını karıştırıyor fiyat konusu. :S
ne 7-8 i kardeşim ben
gaspardonun fabrikasında çıkarttım hesap 4 lü diskli+gübreli+dekar ölçer+tohum atma sensörü=35.000 tl
şakalak tarım kredi koop satış fiyatı 4 lü diskli+gübreli+dekar ölçer+tohum atma sensörü=13.000 tl
yani 1 gaspardo=3 şakalak. bence değmez bi traktör parası bağlamaya.şakalak bayisi aradı beni bugün sipariş vermiş mibzerlere önümüzdeki günlerde gelecekmiş bayiye gidip incelicez detaylı resimleri çekip paylaşırım.

markaya gerek yok.kalite uygun fiyat saglamlık hayrabolu zimer tarım

Cihan_özece link=topic=51536.msg522848#msg522848 date=1327784247' Alıntı:
ne 7-8 i kardeşim ben
gaspardonun fabrikasında çıkarttım hesap 4 lü diskli+gübreli+dekar ölçer+tohum atma sensörü=35.000 tl
şakalak tarım kredi koop satış fiyatı 4 lü diskli+gübreli+dekar ölçer+tohum atma sensörü=13.000 tl
yani 1 gaspardo=3 şakalak. bence değmez bi traktör parası bağlamaya.şakalak bayisi aradı beni bugün sipariş vermiş mibzerlere önümüzdeki günlerde gelecekmiş bayiye gidip incelicez detaylı resimleri çekip paylaşırım.
doğrudur abi ama biz gübre kovasız olanı için hesap çıkarttık hibe destekli şakalağa 11.000 dedi bayi gaspardo içinde en son 7,300 euro dedi. gübre kovalı olanlar dahamı kullanışlı acaba? :S