Gecer gecer 3 traktor biliyorum bu konuda 175 275 640
Muayeneden sorunsuz geçti mi, biz de futbol vardi çıkartıp camli kabin yapicaz, trafik ceza yazıyor muİnşallah sıkıntısız muayeneden geçer. Sonucu paylaşırsın.
Ben kabin taktıktan sonra 2 defa kusursuz geçtim en son 2021 ocağın ilk haftası geçtiMuayeneden sorunsuz geçti mi, biz de futbol vardi çıkartıp camli kabin yapicaz, trafik ceza yazıyor mu
Hocam şuan durumlar nedir benim traktörün kabini işli değil muayneye girecem sorun ediyorlar mıBen kabin taktıktan sonra 2 defa kusursuz geçtim en son 2021 ocağın ilk haftası geçti
Kabin ruhsata işli değil
Traktoru değiştirdim valla şuan bilgim yokHocam şuan durumlar nedir benim traktörün kabini işli değil muayneye girecem sorun ediyorlar mı
4yıldır muayene yaptırmadım bunun bir cezası var bunu ödeyeceğim ancak kabinle geçmiyorsa boşa para vermeme gerek yok yakalanınca ceza öderim daha ucuzTraktoru değiştirdim valla şuan bilgim yok
Sıkıntı olcanı sanmıyorum geçer4yıldır muayene yaptırmadım bunun bir cezası var bunu ödeyeceğim ancak kabinle geçmiyorsa boşa para vermeme gerek yok yakalanınca ceza öderim daha ucuz
Sonradan takılan kabin muayenede sorun olmuyor. Sadece baktıkları traktörün frenleri ve lambalarının çalışması bunlar sağlamsa geçiyor.4yıldır muayene yaptırmadım bunun bir cezası var bunu ödeyeceğim ancak kabinle geçmiyorsa boşa para vermeme gerek yok yakalanınca ceza öderim daha ucuz
kabinin eksik camı var eğer önemsemiyorlarsa kabini onu da taktırmayacağımSonradan takılan kabin muayenede sorun olmuyor. Sadece baktıkları traktörün frenleri ve lambalarının çalışması bunlar sağlamsa geçiyor.
Köylere gelen gezici muayenelerde önemsemiyorlar ama siz sabit muayene istasyonuna götürecekseniz orada nasıl olur bilemem.kabinin eksik camı var eğer önemsemiyorlarsa kabini onu da taktırmayacağım
Vallah oda personele bağlı cins biri denk geldi mi geliyorGeziçi istasyonlar biraz daha tolerans tanıyor
Ama sabit istasyonlar illa bi küsür buluyor
Ben arabamı dahi gezici istasyona alıyorum
Sabit istasyon her gittimde bi kusur buluyor ve kalıyorduk gezicide daha hic kalmadan gectik