Sonunda buda oldu (Hırvatistan'dan Ekmek İthalatı Başlıyor)

Ynt: Sonunda buda oldu (Hırvatistan'dan Ekmek İthalatı Başlıyor)

yuh.yolda onlart küflenir.ev ekmeğini tercih ediniz evsan

mf_ford link=topic=46555.msg444527#msg444527 date=1316177037' Alıntı:
la babannene her gün bi gidiyon

nat değil mi giderim yada onlar gönderir belediyeyle neyse yine muhabbete daldık özele yada topiğe gel orda konuşalım

buğra link=topic=46555.msg444528#msg444528 date=1316177137' Alıntı:
nat değil mi giderim yada onlar gönderir belediyeyle neyse yine muhabbete daldık özele yada topiğe gel orda konuşalım
iyi sen bilirsin ne diim

bu ulke ATATÜRK dönemindegunun teknolojısı savaş ucagı uretıyor urettıgınıde ıngıltereye bıle satıyordu ne oldu amerıka kaca uretın atıyorum 5bıne alsana 3 bıne dedı kayserı ucakfabrıkası kapandı traktor keza pul parasına zamanında massey harrıslar dagatıldı neden uretım arayısı olmasın dıye ılla ıthal mal tuketılsın oylede oldu tarımda oyle efendım dısardasekerın tonu 600 usd neden uretelım dısardan gelsın bugday pahalı dısardan gelsın hayvan hakeza uretım bıtıyor neden pahalı soranda yok ulkenın gecerlı tarım polıtıkası yok tarım stratejı olarak kullanılmıyor kullandırılmıyor 9 sene oncekı tarım bakanı turk tıpı boga urettık dedı adamla dalga gecıldı sımdı ne oldu ıcerde kesecek hayvan kalmadı