Steyr - Kompakt Serisi

• Konbuyu başlatan tkbot1
  • Başlangıç tarihi
T

tkbot1

Kompakt serisi, Steyr ' in en küçük serisi, 5 farklı modeli var. Modellerin özellikleri şöyle:

360 kompakt = 3 silindir/düz = 59 hp = 215 nm tork
370 kompakt = 3 silindir/turbo = 72 hp = 282 nm tork
375 kompakt = 3 silindir/turbo = 76 hp = 300 nm tork
485 kompakt = 4 silindir/turbo = 85 hp = 320 nm tork
495 kompakt = 4 silindir/turbo = 93 hp = 365 nm tork

Ynt: Steyr - Kompakt Serisi

güzel resimler mustafa
ya bunlarda ön hidrolik kplları ön aksa bağlı sağlam olurmu yoksa önü dağıtırmı
bana biraz ön takımı dağıtır gibi geliyor

Ynt: Steyr - Kompakt Serisi

Aslına ben bu motorlarda ön hidrolik olmasına bile şaşırdım ya. Bu serinin çoğu zaten 3 silindir, küçücük motor o bile büyük bi başarı bence. NH ' da ön hidrolik takımı TLA ' da bile yok. Walla Steyr yaptıysa düşünmüştür herşeyi... ok*0*-

: Steyr - Kompakt Serisi

Steyr ' ın hiç bir modeli Türkiye ' ye gelmiyor maalesef. Ama onun akrabaları geliyor diyebiliriz. NH ve Case, Steyr ' in kardeşleri gibi... :)

bu 85lıgın torku baya dusukmus emsallernın torkundan 20nm daha dusuk bu demek oluyokı yolda gıderken daha cabuk bayılırr bu bıde degerler motorun kac devır -dak hesaplanarak verılmıs eger 2200 de verılmısse bu motor 5 para etmez eger 1400 te verılmsse cok manyak olur bunun cekısı

Bütün değerleri yazıyordu ama koyma gereği duymadım. Steyr yaparda kötü mü olur yaw, bizdeki maşallah 85 modeldi sanırım(Türkiye ' ye ilk gelen Steyr) daha bir defa revizyona girmedi. Tabiki 1400 devirde bu torklara ulaşıyor. ok*0*-

ÇOK GÜZEL RESİMLER KARDEŞİM EMEKLERİNE SAĞLIK...
AYRICA O KÜÇÜCÜK TRAKTÖRÜN ÖNÜNDEKİ AĞIRLIK NE ÖLE YA.

bence bu traktörleri türkiyede montaj hattı kurararak üretmek gerek .böylece ithalat maliyetide azalmış olur.gerçekten kısa sürede tutulurlar

balıkesır_susurluk link=topic=43.msg8291#msg8291 date=1202596052' Alıntı:
emegıne saglıkk
bunlarıın fıyatları nasıllll
bılen bı arkadasımız warsa yollarmı sıteye

Türkiye ' ye gelmediği için fiyatlarını da bilmiyoruz maalesef...