Köyün icme suyu trafosundan muhtar verse bile köyde illa karsı çıkan olur köylü kabul etse muhtar etmez en iyisi kafan rahat olsun diyosan kendine ait trafo olması ana hatta yakınsa abonelik pano saat trafo algısı vergisi 40 50 bini bulurArkadaşlar, bir yada iki direk 20 kw civari elektirik alsak maliyet ne olur, yakin bi zamanda bu işle uğraşan varsa bi maliyet yazabilir mi, köyün icme suyundan alinabilir, o zaman trafo gerekmez, ana hattan alinabilir trafo gerekir, ikisi icinde maliyet ne olur acaba
Başka bir deyişle soygun yani.Köyün icme suyu trafosundan muhtar verse bile köyde illa karsı çıkan olur köylü kabul etse muhtar etmez en iyisi kafan rahat olsun diyosan kendine ait trafo olması ana hatta yakınsa abonelik pano saat trafo algısı vergisi 40 50 bini bulur
2014 de 400 mt kablo 7 beton direk 150 lik trafo abonelikler 40 bine mal olmuştuBaşka bir deyişle soygun yani.
Enerjisanin hattı sahiprnmesi nasıl oluyor. Her hattı aliyormu işine yararsa mi alıyor.2017 de 7 direk 600 700 metre arası aldık. 100 metre yeraltı kablosuyla tesisat ilerledi. 100 kw trafo 63 bine mâl oldu. 50 bin civarı geri aldık enerjisa hattı sahiplendiği için.
Enerjisanin hattı sahiprnmesi nasıl oluyor. Her hattı aliyormu işine yararsa mi alıyor.
Mrb arkadaşım2017 de 7 direk 600 700 metre arası aldık. 100 metre yeraltı kablosuyla tesisat ilerledi. 100 kw trafo 63 bine mâl oldu. 50 bin civarı geri aldık enerjisa hattı sahiplendiği için.
Henuz yapmadik, nakit bize gulmedi bir turluMrb arkadaşım
Ben Kırıkkale'de böyle bir uygulama yapmak istiyorum
Bu proje ve satınalma işini nasıl ve nereye yaptırdın yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun tarıma iyi yatırım yapıyorsunuz bu aralar...Direk hazır yere bende elektrik alacam.100 kva astor marka trafo 40 bine anlaştık.
Direk ve hat hazirsa 40 bin cok para farkli yerlerden de fiyat alsaydınDirek hazır yere bende elektrik alacam.100 kva astor marka trafo 40 bine anlaştık.
Hayvancılıkta yapıyoruz ama tarım kadar kazançlı değil.Bu sene dana başı 1000 lira zarar yazdık.Bu yüzden kıraç yerlerimize su çekmeye çalışcaz.Hayırlı olsun tarıma iyi yatırım yapıyorsunuz bu aralar...
3 yerden fiyat aldım hocam.Astor trafolar pahalı.Başka trafo kullandığımiz zaman fiyat 7 bin düşüyor.Direk ve hat hazirsa 40 bin cok para farkli yerlerden de fiyat alsaydın
Ahmet elektrik direğine kaç metre uzaklık varsa trafo gerekir acebaDirek hazır yere bende elektrik alacam.100 kva astor marka trafo 40 bine anlaştık.
Abi hangi elektrik direği ama ? Size gelen hattın önünde dağıtım sirketinin bi trafosu varsa trafoya ihtiyac olmaz sadece abonelik alırsın.Ama trafo yok sadece dagitim hatti varsa trafo koyman gerekir diye biliyorum tecrubeli olduğum bi konu değilAhmet elektrik direğine kaç metre uzaklık varsa trafo gerekir aceba
Bizim burda dekar sulamasi 30 tl erken odeyene%15 indirm var yinede millet odemiyor sulama kooperatifi icra yolluyor. Siz ne kadar masrafa giriyorsunuz sulama icin arazi buyukse 2 yil icinde amorti eder traktore yatirim yapicaginiza araziye yapin iyi yoldasiniz.microsoftun sahibi kuresel isinmanin covidten 10 kat daha etkili olacagini acikladi.yani kitlik aclik geliyor kuresel isinma sadece kuraklik degil bu gece -12 oldu gece 7 8 derece daha dusuk olsaydi butun arpa bugdaylar donardi burda tarim her zamankinden degerli olacak simdi cok kazanamiyoruz ama ilerisi umutluDirek hazır yere bende elektrik alacam.100 kva astor marka trafo 40 bine anlaştık.