Tavşan zararı

Arkadaşlar ayçiçekleri çıkış yaptı fakat tasanlar cok zarar yapıyor gubre poşeti bağlıyorum başka ne yapabilirim başina gelen arkadaşlar ilaç falan var mı

Arkadaşlar ayçiçekleri çıkış yaptı fakat tasanlar cok zarar yapıyor gubre poşeti bağlıyorum başka ne yapabilirim başina gelen arkadaşlar ilaç falan var mı
Benim orman kenarı Yulaf tarlamin kenarını koyun otlamis gibi yemişlerdi.komsuda koyun sürüsü var.dikkatli bakınca tavşan oldugunu anladim.yavrulari felan vardır.

Arkadaş tavşan olduğuna eminmisin tavşan doğada en zararsız hayvandır okadar ot varken senin ayçiçeğini yemez yediysede 1 kere yer bideha aynı yere gelmez

AYÇİÇEĞİNİ TAVŞAN DA YER HALKALI KURT DA YER SALYANGOZ DA YER KUŞ TA YER.ÖNÜNE GELEN YER...BEN HEPSİNİ TECRÜBE EDİNDİM HEPSİ DE YİYOR...

kış aylarında ot olmayınca gazianteptede yeni fıstık fidanlarının uç kısımlarını yiyorlar aynı sıkıntı bizdede var karton terdeklerle korumaya çalışıyoruz