TMO 2025 Alım Fiyatları

2025 alım fiyatları

Resimler ve ekler

• Gsf5J8OXUAEVP4a.jpeg
    Gsf5J8OXUAEVP4a.jpeg
    191.6 KB · Görüntüleme: 53
Yine kahvehane ahalisine şapkaları göğe attıracak bir açıklama
Dillerinde padişahım çok yaşa nidaları eksik
Bakalım kaç harmana daha kavuşabilecek bu kesim
Israrla tekrar ediyorum, devlet idaresine çöreklenen İslamcı çeteden kurtulunmazsa nesillerdir süregelen bu mesleği torunlarınız yapamacak
Friglerden beri dönen çarkı durdurma basiretsizliğinin mimarı o kahvehane ahalisi olacak

Yahu devlet yaklaşık rakamlar verir mi ya 13.520 tl yi geçmiş olacaktır diyor saydığı destek kalemleri temel destek planlı üretimin ek destek belli bile değil çiftçinin borcu belli alacağı belli değil. Açıklama kelime oyunları ile dolu. Tmo desen zaten sıra yok olsa da yemlik yazıyorlar hadi herşeyi kabul ettin sıranı buldun paran 1 ay sonra diyor. Bunu tek çözümü birlik olmalı ihtiyacını ekmeli satmaya bir karış yer ekmemeli icar tarlam 2026 yılında son ben 1 sene daha ekerim sonra da ekmem ele don olan bize gömlek olur. Yazık bu kadar emeğe.

100 dekar ektin diyelim; üretim,planlı üretim+sertifikalı tohum desteği ile toplam 75640 TL destek verilecek. Ortalama verimi 300 kg olarak hesaplamislar, 100 dekar 30 ton yapar, 75640/30 ton dersen 2520 TL yapıyor. Kısaca 2520 TL toplam destek veriyoruz, fark ödemesi destegi yok diyorlar. Fiyatı da 13.5 yaptık, ister 300, ister 600 kilo verim al, biz sana dekara 2520 TL destek vereceğiz, gerisini sen düşün. Tuccarda 11-12 TL den kapıyı açar. Ya 500 dekar üstü isleyeceksin, ya da 500 kg üstü verim alacaksın, küçük ciftciysen bu işi ancak hobi olarak yaparsın.

100 dekar ektin diyelim; üretim,planlı üretim+sertifikalı tohum desteği ile toplam 75640 TL destek verilecek. Ortalama verimi 300 kg olarak hesaplamislar, 100 dekar 30 ton yapar, 75640/30 ton dersen 2520 TL yapıyor. Kısaca 2520 TL toplam destek veriyoruz, fark ödemesi destegi yok diyorlar. Fiyatı da 13.5 yaptık, ister 300, ister 600 kilo verim al, biz sana dekara 2520 TL destek vereceğiz, gerisini sen düşün. Tuccarda 11-12 TL den kapıyı açar. Ya 500 dekar üstü isleyeceksin, ya da 500 kg üstü verim alacaksın, küçük ciftciysen bu işi ancak hobi olarak yaparsın.
2520 tl dekara değil tona destek
Dekara olsa 252000 tl yapar 100 dekarda

2024-2025 karşılaştırmasini da ekledim
Bu şekilde servis edilmesi tamamen algıya yönelik
Desteklerle buğday fiyatının ne alakası var
Yemlik buğday 12 lira 3.sınıf buğdayın fiyatı 13 lira işte
Ne ıkınıp duruyolar sanki bi halt etmişler gibi
geçen senelerde aldığımız prim desteği falan da tarihe karıştı

Ama kahvehaneye bakarsan yine bayram havası, allahımız bizi nimetlendirdi kafası

Bayağı ve düşük profilli karakterlerin bilinçaltlarında Tayyip Erdoğan Allah olmuş durumda, fetullahın donunu eline yüzüne süren moronlardan farkı yok o reisçi kahvehane ahalisinin

Bakanlığımız yine bizi düşünerek beyin egzersizi yaptırmak amacıyla böyle bir açıklamada bulunmuş

Fark ödemesini kaldırdık demeye cesaret edememişler
Aslında içinde yaşamasak eğlenceli ülke

fiyatlar iyi olaydı tayyip açıklardı.

iyi şeyleri tayyip açıklıyor,
kötü şeyleri vali-bakan-il müdürleri vs... açıklatıyorlar....