Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Arkadaşlar çok güzel program oldu. Malik Bey şahsınıza da Bereket TV ' ye teşekkür ederiz.

Yalnız farkındayım canlı yayın, ulusal kanal gibi önemli etkenler var firenleyen. Azcık daha saldırgan olaydınız biraz daha güzel olacaktı sanki.

Hangi konuda? Destekleme fırsatçıları ve fiyat spekülatörleri gibi çiftçinin hakkını yiyenler hususunda özellikle biraz soft olundu sanki.

Az biraz kazsaydınız reyting bakımından da güzel olurdu. Bizim millet bağıran adamı sever :D

Ha bir de kırmızı mazot fikrine hiç değinilmedi galiba. Ya da ben mi kaçırdım?

sebazios link=topic=66139.msg833938#msg833938 date=1390602106' Alıntı:
Arkadaşlar çok güzel program oldu. Malik Bey şahsınıza da Bereket TV ' ye teşekkür ederiz.

Yalnız farkındayım canlı yayın, ulusal kanal gibi önemli etkenler var firenleyen. Azcık daha saldırgan olaydınız biraz daha güzel olacaktı sanki.

Hangi konuda? Destekleme fırsatçıları ve fiyat spekülatörleri gibi çiftçinin hakkını yiyenler hususunda özellikle biraz soft olundu sanki.

Az biraz kazsaydınız reyting bakımından da güzel olurdu. Bizim millet bağıran adamı sever :D

Ha bir de kırmızı mazot fikrine hiç değinilmedi galiba. Ya da ben mi kaçırdım?
Sağol abi fikirlerin için.Kırmızı mazota değindik diye hatırlıyorum ben,programın hemen başlangıcında.

çok güzel bir program oldu anlş-*s bizi temsil eder arkadaşlalar çok tşkler :) bereket tv tşkler sanki 300bg traktör izlen gibi akıcı bir program oldu ok-*-s

Çağrı link=topic=66139.msg833939#msg833939 date=1390602169' Alıntı:
Sağol abi fikirlerin için.Kırmızı mazota değindik diye hatırlıyorum ben,programın hemen başlangıcında.

Onu biliyorum. Girdilerle başladınız, ilk konu da mazottu. Orda sadece 1 cümle geçti. İşte orda patlatacaktınız bi pankart 'KIRMIZI MAZOT İSTERİK' diye. Bak yarın ana haber bültenlerinde kim haber oluyo:) Vallaha ülkede duymayan kalmaz. Neymiş bu kırmızı mazot diye gündeme bi otursa yeterdi zaten.

Ülkede bırakın ahaliyi, daha çiftçilerin %95 ' i kırmızı mazotun ne olduğunu bilmiyo valla. Terimin yaygınlaşması açısından güzel olurdu.

sebazios link=topic=66139.msg833942#msg833942 date=1390602594' Alıntı:
Onu biliyorum. Girdilerle başladınız, ilk konu da mazottu. Orda sadece 1 cümle geçti. İşte orda patlatacaktınız bi pankart 'KIRMIZI MAZOT İSTERİK' diye. Bak yarın ana haber bültenlerinde kim haber oluyo:) Vallaha ülkede duymayan kalmaz. Neymiş bu kırmızı mazot diye gündeme bi otursa yeterdi zaten.

Ülkede bırakın ahaliyi, daha çiftçilerin %95 ' i kırmızı mazotun ne olduğunu bilmiyo valla. Terimin yaygınlaşması açısından güzel olurdu.
aynen kırmıı mazot üzerine daha fazla baskı yapmalıydınız.

Güzel bir progam oldu , programın başında accık tutukluk oldu , fakat dakikalar ilerledikçe program sunucusu Malik bey ' in değerli katkıları , sizlerinde mükemmel çabası ile gerçekten çok güzel bir program oldu. Güncel sorunlarımız makro bazda gündeme geldi.
Bu yapımda emeği geçen herkeze teşekkürlerimi sunuyorum. Kamera arkası çalışanlar , program yayıncıları , program sunucusu , sitemizden katılım sağlayan değerli üyelerimiz , programa çıkacak üyelerimizin eline bilgi sağlamak için ilgili konuya mesaj yazan tüm üyelerimiz , hepimizin emeklerine değdi diye düşünüyorum. Bundan sonra devamı gelecektir inşallah diye düşünüyorum.

Orada konuşan Gökhan Özkan, Çağrı Apaydın, H. Mehmet Kesikbaş abilerime çok teşekkür ediyorum.... malesef programın ilk 15-20 dakikasını izleye bildik misafir geldiği için kapatmak zorunda kaldık.... benim ve babamın bir isteği var program youtube de yayınlanırsa çok iyi olur... :D

tavaslı_okan link=topic=66139.msg833947#msg833947 date=1390603110' Alıntı:
Orada konuşan Gökhan Özkan, Çağrı Apaydın, H. Mehmet Kesikbaş abilerime çok teşekkür ediyorum.... malesef programın ilk 15-20 dakikasını izleye bildik misafir geldiği için kapatmak zorunda kaldık.... benim ve babamın bir isteği var program youtube de yayınlanırsa çok iyi olur... :D
2 gün sonra you tubede :D

Dersimizi son kez tekrar ederken :D

çağrının kravat sorunu :).Mehmet de program yapımcısı gibi duruyor.:)

Makyaj delikanlıyı bozmaz.Metroseksüel çiftçiler ;D (telefon benim olduğğu için benim resmimi çağrı çekti noo*-*- )

Biz gravatlardan sonuç alamadık.Malik bey ile Ömer bey destek oldu ;)

Bu Program İçin Başta Admin Mustafa Abiye Ve Bereket Tv Ekibine, Orada Programa Katılan Hacı Mehmet Abiye, Gökhan Abiye Ve Çağrı ' ya, Malik Beye Çok Teşekkürler...
Bu Program İlk Adım Olarak Buradaki Tüm Çiftçi Meslektaşlarımız İçin Güzel Oldu, İnşallah İleriki Günlerde Daha Güzel Şeyler Gerçekleşir, Daha Güzel Adımlar Atılır, Biz Çiftçiler de Medyada Kendini Duyuracak Şekilde İsteklerini Dile Getirebilecek Şekilde Bi Düzeyde Oluruz...

cümleten iyi akşamlar... Ilk olarak bu konuyu dile getirenlere daha sonra konunun önemini bu şekilde dile getirenlere programa çıkarak çiftçimiz adına böyle yürekten konuşup derdimizi anlatanlara çok çok Teşekkür ederim saygılar...

Helal olsun, bu yaptığınız gerçekten büyük iş...

Bu arada programı nasıl izleyebilirim?

ELPRESACANARİO link=topic=66139.msg833965#msg833965 date=1390606647' Alıntı:
Helal olsun, bu yaptığınız gerçekten büyük iş...

Bu arada programı nasıl izleyebilirim?
yarın bereket tv nin web sayfasından izleyebilrisin.