Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

nailyetek link=topic=66139.msg834082#msg834082 date=1390648198' Alıntı:
ben mesajda dile gitrdim, fakat okundu veya okunmadı, konudan bahsedilmedi. Nasip olurda çıkarsak programa kendimiz dile getiriz.:Dbeni 200 serisi mf ile mezarıma götürün, millet uğraşmasın 220 kürüme ilede toprağı itiverin mezara diyecem.:)
üç silindir mf ısı ne oldu dıyecem de buradan malık bey okur da hanı kazanmıyordunuz dıye sorarsa gozkan a sordugu gıbı :D

atılgan aysul link=topic=66139.msg834083#msg834083 date=1390648240' Alıntı:
bence keşfedilirse kadro bile alır ertaç alk-*s
yok artık :D

atılgan aysul link=topic=66139.msg834085#msg834085 date=1390648342' Alıntı:
nail abi sen çık ekrana olmadı bende bağlanır hatırlatırım
İlk başta çok hevesliydim, sonra zaman aşımına uğradı heyacan. Yinede çıkarsam bahsederim.
ertac sahın link=topic=66139.msg834086#msg834086 date=1390648446' Alıntı:
üç silindir mf ısı ne oldu dıyecem de buradan malık bey okur da hanı kazanmıyordunuz dıye sorarsa gozkan a sordugu gıbı :D
yok artık :D
O iş tamam gibi, kararlıyım bu defa.

atılgan aysul link=topic=66139.msg834074#msg834074 date=1390647051' Alıntı:
ekili arazimizin yarısı ortak- icar-vakıf tarla olması nedeniyle desteklerinden faydalanamamız.
Onu dile getirecektik gündemde de vardı,son bölümde bahsedecektik ancak dikkatimizden kaçtı artık canlı yayın acemiliği diyelim :) İnşallah eksik kalan noktaları ileride tamamlayacağız.Aynı sıkıntı bizde de var,hatta babamlar bile dedi keşke ondan da bahsetseydiniz diye :)

sizde haklısınız çağrı çiftçinin sorunlarını bir programa sığdırmak imkansız zaten ama gayet güzel dile getirdiniz sorunlarımızı tekrardan teşekkürler...

nailyetek link=topic=66139.msg833905#msg833905 date=1390600649' Alıntı:
:D Bu arada telefon kesilmeseydi, başın dertteydi.;D
nail muhtarım reklam arasında bizzat kendilerini aradım fakat açmadılar bende msj çektim 70 milyonun önünde bir genci rencide etmek değil rahatsız bile etmek istemem fakat şu bir gerçekki değme siyasetçilere taş çıkarttılar bir kelimeyi iki kere tekrar etmediler ve dahasıeeeeee demediler

Kamera arkası matrakmış keşke çıkışa gelseydik ;D

izleyemedim dün kusura bakmayın işlerin düzeni yüzünden öncelikle Bereket TV ye bu olanagı sagladıgı için çok teşekkür ederiz trakkubunde çagrı abi gökhan abi ve hacı mehmet abiye tşekkürler bereket tv ' nin sayfasına gelince izleyemeya çalışacagım bu hepimizin başarısı tebrikler trakkulup

Merak eden arkadaşlar Bereket Tv ' nin internet sitesinde program yayınlacanak,daha eklenmemiş ancak en kısa sürede eklenir merak etmeyin.

anayurtlu link=topic=66139.msg834196#msg834196 date=1390663085' Alıntı:
Kamera arkası matrakmış keşke çıkışa gelseydik ;D
Hakkaten programın girişi çıkışı sohbetler çok güzeldi.Malik Bey ' le Ömer Bey kravatlarımıza kadar bağladı :) malum alışık değiliz :)

Gökhan Özkan ' a Çağrı kardeşim sana ve Hacı Mehmet ' e medeni cesaretinizden dolayı çok çok teşekkür ederim kendi adıma.
Güzel bi program oldu bence çok da verimli geçti.Bereket Tv ye ve Malik beye de ayrıca teşekkür ederim.Siyaseti işin içine hiç karıştırmadan sadece çözüm arayan yayınları için bile seyretmeye değer bi kanal. alk-*s

Arkadaşlar sabah 8 gibi anca geldim eve kamera arkasıda gerçekten kamera karşısı kadar güzeldi aynı programdaki gibi kamera arkasındada sorunlarla ilgili tespitler ve karşılıklı konuşmalarımız çok verimliydi,hele program gecikince Gökhanın ortamı neşelendirmek için yaptığı espiriler bizi programdan önce neşelendirdi :) :)tabi önümüzdeki maket hayvanlarda çok güzeldi hep buradan oynamak istemiştim onlarıda oynama fırsatım oldu :) :) :)

Gerçekten çok güzel bi program oldu Çagrı kardeşim Gökhan Abi Hacı Abi hepsi en iyi şekilde bizleri temsil ettiler sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsın trakkulup bende bu ailenin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum

Malik Kambur link=topic=66139.msg833912#msg833912 date=1390600950' Alıntı:
Merhaba trakkulüp ailesi. Bu akşamki Uzman Görüşü Programına katkılarından ötürü Çağrı Apaydın Gökhan Özkan ve Hacı Mehmet Kesikbaş ' a ve tüm Trakkulüp ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

sitemize hoşgeldiniz malik bey dün akşamki program ve bu fırsatı biz çiftçilere tanıdığınız için hem Bereket tv ' ye hemde size sonsuz teşekkürler...

Arkadaşlarım abilerim hepinize çok selamlar sürçü lisan ettiysek affola biz daha programı izlemedik Bereket tv yede buradan tekrar çok teşekkürler ediyorum.Aklımıza geldiği kadar dilimiz döndüğü kadar sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi anlatmaya çalıştık İnşallah yetkililer kulak verirde tarım konusunda biz üreticilerin lehine olumlu değişimler olur.

Öncelikle destekleriniz için herkese teşekkürler.Dilimiz döndüğünce elimizden geldiğince konuşmaya çalıştık.İnşallah doğru şeyleri güzel bir şekilde ifade etmişizdir..Geç başlaması şundan oldu,bizlere daha iyi bir yayın kalitesi sunmak için Bereket Tv sistemlerini yenilemiş,geliştirmiş.Haliyle ufak tefek aksaklıklar olacaktır.

Ama asıl büyük bir teşekkür bizden Bereket Tv ailesine.Sadece sözde değil,özde çiftçi kanalı olduklarını gösterdiler.Bunu sadece programa katıldığımız için söylemiyorum.Gerek Malik Bey,gerek Ömer bey ve tüm çalışanlar,bize değer verdiklerini,önemsediklerini her hareketiyle hissettirdiler.İnanın çiftçilere gösterilmeyen,birçok ortamda bulamadığımız saygı,sevgi bağını kısa bir süre içinde onlarla kurduk.

Bu arada süprizler çok.Bu program inşallah Trakkulüp-Bereket Tv işbirliğinin başlangıcı oldu.Öncelikle bir programımız daha var,onun müjdesini vereyim.Detayları sonra konuşuruz.Bu arada birçok gelişme var ama onlar süpriz olsun,inşallah gerçekleştikçe sizlere bildiririz.

Bu arada Bereket Tv ' yi yanlız bırakmayalım arkadaşlar,gerçekten bizler için çalışan bir ekip var.Biraz daha fazla izleyelim,desteğimizi arttıralım.

arkadaşlar dua ve destekleriniz için teşekkürler.sizleri temsil edebildiysek ne mutlu bize.

üstte alıntılarını yaptığım çok değerli 2 abime ve çağrı arkadaşıma bizi en mükemmel şekilde temsil ettikleri için sonsuz teşekkürler ancak bu kadar sade şık ve anlaşılır diler getirilebilirdi problemler ve çözüm yolları bizleri gururlandırdınız...

adminlerimizede ayrıca teşekkürler bu siteyi ıkurup bizleri bir araya getirdikleri için...

kendim izledigim gibi köyde tanıdıgım bildigim kim varsa izlettim kölünün yorumu : agzıları iyi laf yaptı çok güzel konuştular helal olsun diyorlar köy adına teşekür ediyorum gökhan ,çagrı, memet anlş-*s